| Foheoshe a întrebat:

Buna, am o problema, va rog sa nu ma luați la mișto, mereu cand merg în mall sau unde sunt oameni mulți am anxietate, mi-e frica sa ma duc în mulțimi, caut locuri mai retrase, mi-e frica sa comand la mall mâncare ca sa nu ma încurc, am probleme de genul asta si nu știu ce sa fac... Când vreau sa comand ceva nu o fac de frica. Stie cineva cum sa scap de asta?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Lucreaza cu tine insuti!
Impuneti sa iesi zilnic si sa mergi in multime, macar 10-15 minute pe zi, ca sa-ti dovedesti tie insuti ca nu este nici un fel de pericol.
In weekend urca la 1 ora si in felul asta intr-un an scapi de fobia asta care iti poate distruge viata, fiindca te vei izola singur in casa, fara sa ai o viata de familie, fara sa-ti poti gasi o sotie in viitro ori sa ai un servici samd.

6 răspunsuri:

Asta este lipsa de incredere in tine, fiindca nu ai suficiente cunostinte generale, nu ai suficienta educatie si atunci ti se face frica, sa nu te faci de ras.
Recomand citirea cartilor, de la cartile de literatura, la cele de economie, geografie, istorie, cele de escoala, cat mai multe posibile, ca sa asimilezi cunostinte si cand deschizi gura sa-tivina cuvintele cu usurinta, fiindaca cum sti de toate si nu mai ai trac sau rusine.

| Foheoshe explică (pentru Violleta2022):

Nuuu nu ai înțeles... Nu e vorba aici de vorbire neapărat. E vorba de anxietate sau ceva de genu. Adica mie frică sa fiu în mulțime

| Foheoshe explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc multtttt de tottt!

| Fantaspirit a răspuns:

Asta e agorafobie, e greu de tratat chiar și la psiholog, mai degrabă anxioliticele ajuta

Ia de vezi acest video, explicat de un medic:
https://www.facebook.com/watch/?v=725543279149383