anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Am o relație frumoasa cu un tip de 9 luni. Înaintea sa am mai avut un singur iubit timp se câțiva ani.o iubire de liceu. Ideea e ca iubitul actual, detesta faptul ca am avut pe altcineva și ma tot amenință cu despărțirea. La momentul de fata, efectiv nu am ce face... Pentru ca nu e vina nimănui, ce a fost a fost dar, nu știu cum as putea sa îl fac sa lase trecutul și sa vadă viitorul și atât
. Help

8 răspunsuri:
| CristianCRS a răspuns:

Pai sincer nu cred ca o sa reusesti tu sa schimbi ceva la el in legatura cu aceasta situatie. Este clar ca are ceva probleme nerezolvate si tu vei avea doar de suferit din aceasta cauza. Sfatul meu sincer este sa incerci putin sa vezi limpede situatia si sa realizezi faptul ca el este gelos pe cineva care nici macar nu mai este in peisaj si te mai si santajeaza emotional... si atunci cand te mai ameninta cu despartirea ia decizia corecta si lasa-l tu, pe termen lung iti va fi mult mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Caută altul

| Drimmero a răspuns:

Eh, asta chiar e aiurea, unii nu vor sa accepte ca nu sunt primii si se comporta imatur, acum tu ce ar fi trebuit sa faci sa nu ai nicio experienta in relatii. Sa zica merci ca stii cu ce se mananca o relatie si nu te-a ''luat" cu 0 experienta, sunt mai multe avantaje aici decat daca te-ar fi luat abia iesita din ou. Ar fi chiar ipocrit daca el a avut pe cineva inainte de tine dar tie iti reproseaza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Îmi spune ca ar fi preferat sa învățăm toate lucrurile împreună decât sa vin deja cu ele " învățate ".

| Marius22222222222 a răspuns:

Sfatu meu... fugiiiii!

| VoidEternal a răspuns:

Să treacă peste sau sa te lase în pace. E stupid să îți reproșeze asta mai ales daca știa de la început. Si chiar daca nu știa și știe acum, să întrerupă relația daca e așa afectat

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru VoidEternal):

After all aici s-a ajuns. Doare oribil mai ales ca știu ca nu am făcut nimic...am avut o viata înainte de el dar, posesivitate asta nu avea sa ducă nicăieri. Poate e mai bine asa.

| VoidEternal a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred că e mai bine așa. Chestiile astea tind să aibă un efect cumulativ. Resentimentele lui s-ar fi adunat și ar fi fost din ce in ce mai rău. Și pentru tine cu cât timp investești mai mult într-o relație cu atât mai greu ti-ar fi fost sa o închei. Succes pe mai departe.