La cum scrii, nu ai mai mult de 14 ani. Asa ca stai cuminte si nu te da pe langa puscariasi.
Voiam un sfat referitor la întrebarea mea, nu despre "corector" seara faina
Ti-am dat deja unul. Uita-te in al doilea raspuns. Stai cuminte ca e mai bine
Înțeleg, dar as vrea sa știu părerea ta despre toată poveste, mai detaliat
Nu o lua in nume de rau, dar la cum ai scris, nu am cum sa inteleg mare lucru. Doar reciteste-ti intrebarea si o sa afli. Fii atenta la faptul ca in intrebarea ta, se afla doar 3 puncte de suspensie, atat. In rest, toata propozitia este o fraza? Ma indoiesc.
Am încercat să citesc și să urmăresc da să mor dacă pot să pricep ceva, o virgulă, un punct nu ai, 70000 de personaje irelevante, tocană de persoane. vrei răspunsuri, pune o întrebare coerentă că nu facem traduceri din limba ta aici
Si eu... Nu mai stiu care era frate-su si care era puscariasu si de cine s-a indragostit. Credeam ca a avut ceva tangenta cu puscariasu dar odata ce a intrat la parnaie, s-a rupt legatura apoi s-a indragostit de frate'su si dupa avea certuri cu mama la baiatul ala dar stai ca inca ii trimite bani deci posibil sa fie invers... dracu stie ca nu am inteles nimic.
In afara de cele 3 puncte de suspenie, nu vezi alte puncte in intrebare. Fereasca . Si ma maii intreaba lumea de nu vreau copii.
Sa îl fac sa regrete. Gen. Sa ii para rău dacă o sa ma piardă sau cum as putea sa îmi dau seama dacă tine la mine? Încă am o mica speranța!