| Alinazambilutzza a întrebat:

Am o scurta poveste de viata ca să ii zic asa, în urma cu 2 ani am cunoscut un băiat, am stat cu el o săptămână dar eu cred ca avea în gând doar sa se culce cu mine, după o luna noi vorbeam ca prieteni țin sa menționez ca înainte de a fi cu el noi era prieteni chiar(fratele meu) cum se consideram noi atunci după aceea a întrat în pușcărie este de 2 ani acolo între timp în primul an al lui de pârnaie eu am avut o relație cu un băiat, ne-am despărțit el m-a cautat mi-a pus scrisor și după 6 luni adică în vara asta m-a sunat și ușor ușor am vorbit iar pana la urma neam hotărât sa fim împreună acum, urmează ceva mai complicat cred ca am ajuns la disperare, în fine după ce am vb noi în toamna asta i-am pus pentru prima data bani, țin sa menționez ca cred ca maicasa nu ma suporta o sa va spun toate chestiile care mi-au dat mie de bănuit și as vrea sa trageți voi o concluzie maicasa a avut o păpușă de porțelan și a vrut sa o vândă și mi-a zis ca mi-o da mie când fac copii cu fiusau, buun adică niciodată gen dacă ea vrea sa o vândă nu, bun... După îmi bătea un apropo la bani, I am pus bani doar de 2 ori, apoi am vb cu frateso care și el este arestat și mi-a zis ca vrea sa vorbească cu o fata Andreea care este acum nevasta lui varuso dar a ținut-o și frateso figreg adică cel mai mare și a zis ca vorbește cu ea la mișto ca o minte ca o ia de nevasta ca face casa copii ca să ii pună bani cica, adică exact ce planuri mi-am făcut eu cu iubitul meu în toamna asta adică peste un an era vorba sa ne căsătorim el încă e minor și îmi zicea ca facem un copil ca iasă el și mergem la munca, după a zis ca nu știe sigur și eu nu am făcut nimic cu el când era în libertate dar am ținut mult la el, și acum îmi spune sa am încredere în el 100% mia mai zis ca el nu poate sa îmi spună te iubesc la telefon sau fata în fata și doar prin scrisori, mi-a zis ca nu este gelos și eu i-am zis pentru ca nu tine la mine și el a zis ca iar încep ca se ridica și pleacă în camera îmi cere poze cu el singur cred ca are vreo fata pe acolo, acum eu vreau sa va întreb omul acesta ma iubește sau ma mint singura, se poate lega sentimente dacă noi nu am fost împreună de la bun început? Sau vrea doar sa profite, și cum pot sa îl fac sa regrete cum pot sa îmi dau seama cum sa îl prind va rog ajutați-mă nu știu ce este cu mine dar simt ca îmi pierd mințile numai știu de capul meu, sper ca nu am omis niciun amănunt, va rog vreau un răspuns și mulțumesc aninticipat pentru ca a-ți citit pana la capăt și pentru răspunsuri

15 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

La cum scrii, nu ai mai mult de 14 ani. Asa ca stai cuminte si nu te da pe langa puscariasi.

| Alinazambilutzza explică (pentru Nemessys):

Voiam un sfat referitor la întrebarea mea, nu despre "corector" seara faina

| Nemessys a răspuns (pentru Alinazambilutzza):

Ti-am dat deja unul. Uita-te in al doilea raspuns. Stai cuminte ca e mai bine happy

| Alinazambilutzza explică (pentru Nemessys):

Înțeleg, dar as vrea sa știu părerea ta despre toată poveste, mai detaliat

| Nemessys a răspuns (pentru Alinazambilutzza):

Nu o lua in nume de rau, dar la cum ai scris, nu am cum sa inteleg mare lucru. Doar reciteste-ti intrebarea si o sa afli. Fii atenta la faptul ca in intrebarea ta, se afla doar 3 puncte de suspensie, atat. In rest, toata propozitia este o fraza? Ma indoiesc.

| Adry05 a răspuns:

Am încercat să citesc și să urmăresc da să mor dacă pot să pricep ceva, o virgulă, un punct nu ai, 70000 de personaje irelevante, tocană de persoane. vrei răspunsuri, pune o întrebare coerentă că nu facem traduceri din limba ta aici

| Adry05 a răspuns (pentru Nemessys):

Sameeee, chiar am încercat da m-a luat capu când am ajuns la fratesu și nu știu ce andreea rolling on the floor)))

| Nemessys a răspuns (pentru Adry05):

Si eu... Nu mai stiu care era frate-su si care era puscariasu si de cine s-a indragostit. Credeam ca a avut ceva tangenta cu puscariasu dar odata ce a intrat la parnaie, s-a rupt legatura apoi s-a indragostit de frate'su si dupa avea certuri cu mama la baiatul ala dar stai ca inca ii trimite bani deci posibil sa fie invers... I don't want to see dracu stie ca nu am inteles nimic.

In afara de cele 3 puncte de suspenie, nu vezi alte puncte in intrebare. Fereasca rolling on the floor. Si ma maii intreaba lumea de nu vreau copii.

| Adry05 a răspuns (pentru Nemessys):

Zici că e ceva telenovelă pe acasă tv laughing))))))

| Nemessys a răspuns (pentru Adry05):

Macar din aia mai intelegi ceva...

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

A... Vrea sa profite :/

| Alinazambilutzza explică (pentru DoarBogdan):

Cum as putea sa îl fac sa regrete?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Alinazambilutzza):

Si cu ce te ajuta asta?

| Alinazambilutzza explică (pentru DoarBogdan):

Sa îl fac sa regrete. Gen. Sa ii para rău dacă o sa ma piardă sau cum as putea sa îmi dau seama dacă tine la mine? Încă am o mica speranța!