| hopeXxminnie a întrebat:

Buna, am si eu cateva intrebari despre viata.
Stau in danemarca insa o data la 2 3 luni vin in Romania. Mi as dori din suflet sa fiu la liceu acasa dar nu se poate. Vreau sa gasesc anturaje, vreau sa vad unele lucruri cu ochii mei si sa vad si partea intunecata a strazii. Nu stiu unde sa dau de oameni de genul. Am 17 ani

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa vezi partea intumnecata a strazii? De ce?
Stai intruna din cele mai civilizate tari din lumea... de ce trebuie sa cauzi parti negative?

| hopeXxminnie explică (pentru suntserios):

Lucrul asta ma atrage. vreau din tot sufletul sa o vad... vreau sa cunosc oameni si toate cele

| dullcat a răspuns:

Buna.Eu cred ca nu iti dai seama de ce vrei.laughing Lasa drogurile si altele, vezi-ti de scoala.

| StoicAnalysis a răspuns:

De ce ai vrea sa vezi partea intunecata a strazii?

| StoicAnalysis a răspuns (pentru hopeXxminnie):

Poate vrei sa spui cate fascineaza, nu ca te atrage. Nu cred ca ti-ai dori sa umbi pe la periferiile orasului noaptea, cu acu' la vena, cu briceagul la tine, sau cu anturaje care te vor trage in jos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Înțeleg că ți se pare palpitant și poate te fascinează partea întunecată a străzii, dar pentru siguranța ta fizică și psihică, îți recomand să te menții în zona safe a vieții. Anturajele rele nu te vor duce decât la degradare. Poți cadea in vicii, poți comite fapte regretabile fiind influențat/a de anturajul rău famat.