| 243mariasf a întrebat:

Buna,am si eu nevoie de ajutor,acum o luna am cunoscut un tigan,de care sunt moarta dupa el doar ca ne-am certat si el si-a pierdut jumatate din sentimente doar ca el inainte mai statea cu una doar ca se comporta foarte frumos cu mine si asa, mama lui stia de mine, pe mine m-a ranit faptul ca ai mei nu ar accepta sa fiu impreuna cu el si mi-au interzis sa mai vorbim ce as putea face va rog e urgent si vreau raspunsuri bune nu prostesti

4 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Sunteți minori? Stații cu părinți? El le are drogurile? Băutul pariuri sportive? Tu și el munciți amândoi?

Dece ești moartă după el? Și nu vie!

| Cinevanuteintereseaza a răspuns:

Nu exista "si a pierdut jumate din sentimente" fie le-a pierdut fie inca le mai are. Si daca le-a pierdut de la o singura cearta iti pierzi timpul oricum

| MarianWLF a răspuns:

Inainte statea cu una dar se comporta frumos cu tine, la fel poate sta cu tine in timp ce se comporta frumos cu urmatoarea.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Dacă ești minoră, părinții au dreptul să te ghideze, iar tu trebuie să respecți decizia lor, chiar dacă e greu. Dacă ești majoră, poți lua propriile decizii, dar trebuie să fii pregătită pentru posibile conflicte cu familia.
În privința lui, sentimentele nu dispar „pe jumătate" – ori sunt acolo, ori nu. Dacă spune asta, poate fi confuz sau mai puțin implicat. Analizează cum se poartă cu tine și dacă merită să lupți pentru relație.
Dacă el e serios și respectuos, încearcă să discuți calm cu părinții despre ce simți. Totuși, dacă observi semne de nesiguranță sau lipsă de dedicare din partea lui, gândește-te bine dacă această relație e ceea ce îți dorești cu adevărat.