| gaby54 a întrebat:

Buna ...am si eu nevoie de ajutor imi place de o fata dar nu stiu cum sa ii spun.am tupeu dar dupa daca zice da eu nu stiu sa o sarut adica nu am mai sarutat niciodata o fata si mai ales din clasa de la mine si nu stiu cand sa gasesc momentul pentru ca ne intalnim doar la scoala va rog sa ma ajutati sa imi spuneti cum sa o sarut, cand sa prind momentul si cam atat va rog sa ma ajutati!

Răspuns Câştigător
| 0anaLovesHIPHOP a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea pe mess / la telefon... si sa-i propui o ieseala intr-o sambata/duminica. Sa o duci intr-un loc in care sa fiti singuri si sa-i spui. Treaba cu sarutatul vine de la sine, doar sa nu fiti neexperimentati am2 si sa dati dinti in dinti ca nu e foarte placutlaughing. in rest ce sa-ti zic, bafta! asteptam si rezultatul :d

6 răspunsuri:
| alin a răspuns:

Pai spune-i cand mergeti acasa...conduo pana acasa si vb pe drum sau opritiva putin in fata scari si atuncea dati drumul si spune-i ce simti si vezi ce are ea de zis...si vezi sa nu te ia gura pe dinainte si sa spui prosti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bea o sticla de vin, restul vine de la sine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti fa griji cu sarutatul ca vine de la sine, vei sti sa saruti atuncea pe loc si nu-ti vei da seama... dar si faza cu vinul merge daca esti putin cam las

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca pe tine nu te place nici-o fata si ca te enerveaza lucru asta. asta spune-i-o cand mergeti acasa... si daca te place iti va zice ca nu-i adevarat. si daca nu te place iti va zice ceva de genul -n-am ceti face-. sau ai putea s-o intrebi daca te place, iar daca ea ramane cu gura deschisa, deci se gandeste, spune-i ca ii reciproc happy bafta

| Florinnaa a răspuns:

Pai vezi si tu pe undeva pe la scoala cand o prinzi...laughing) sau daca nu pe mess e cel mai bine ca acolo nu ai emotii doar butonezilaughing)si vezi ce sp... funda?smug

| gaby54 explică:

Dar de ex unde sa ii spun ca o iubesc...in clasa sunt si cei lalati copiii(cls. 7-a), am 13 ani?