| user444 a întrebat:

Buna!
Am si eu nevoie de cateva pareri.
Mama a cumparat de la Jumbo mai multe articole pentru liceu(caiete, pixuri etc.).
Cand a ajuns acasa, am vazut ca ea mi-a luat vreo 10-15 caiete studentesti cu 100 de file,
Intrebarea e, aceste caiete, mai pot fi returnate? Nu sunt indoite, sunt intacte+ ca am bonul fiscal (daca va ajuta aceste detalii).
Adica macar sa pot sa imi iau caiete cu mai putine file, de banii pe care i-a dat pentru acele caiete?
Ca asa 100 de foi, sunt prea multe, nici nu cred ca o sa imi incapa in ghiozdan, la modul, eu am 5 materii diferite pe zi.

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Suna la relatii cu clintii si vezi conditiile de reurnare, precum si termenul!
Ar trebui sa se poata, asfel de magazie acepta returnarea marfii, in afara de lenjeria intima.

| user444 explică (pentru Fatamuntilor):

Multumesc frumooos!

A fost mama acum 2 ore, si a reusit sa returneze caietele, ii fuse dat un voucher, si de acest voucher, mi-a luat niste caiete cu mai putine file.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru user444):

Bravo!

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai, caietele cu 100 de file sunt cerute acum la scoala, la clasa ta, ca ai de scris mai mult la scola si apoi de invatat dupa ele.
Mama ta deja stie, fiindca a intrebat ce ai nevoie.

| user444 explică (pentru Violleta2022):

Nu e vorba de asta,
Mama nu a intrebat la scoala!
A luat din propria initiativa, fiind plecata cu treburi, banuiesc ca din cauza stresului a gresit cand mi-a luat caietele.

Chiar mama m-a rugat daca pot sa intreb niste prietenii in legatura cu returnatul caietelor, sa nu isi iroseasca timpul pana la Jumbo, si sa imi ia caiete din alt magazin
Pana si mama vrea acum sa imi ia alte caiete cu mai putine file, si daca tot a dat peste 150 de lei pe acele caiete, oricum nu le voi putea folosi, fiind prea greu de carat 6, 7 caiete cu 100 de foi zilnic+manuale+ sticla de apa+ alte chestii marunte

| Violleta2022 a răspuns (pentru user444):

Pai ii spune vanzatoarea ce are nevoie, ca doar are zilnic sute de clienti care cer caiete, pentru fiecare clasa.

| dullcat a răspuns:

Se poate returna in baza bonului.

| StoicAnalysis a răspuns:

Las-o asa. Macar faci spate si rezistenta fizica laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce întrebare stupidă.

| Sistemulxxl a răspuns:

Poti sa le tai in doua sau eventual sa iei in ghiozdan doar foi rupte din ele. Oricum nu-ti trebuie scoala, nu? Profii sunt naspa si scoala de cacso, nu?