Suna la relatii cu clintii si vezi conditiile de reurnare, precum si termenul!
Ar trebui sa se poata, asfel de magazie acepta returnarea marfii, in afara de lenjeria intima.
Pai, caietele cu 100 de file sunt cerute acum la scoala, la clasa ta, ca ai de scris mai mult la scola si apoi de invatat dupa ele.
Mama ta deja stie, fiindca a intrebat ce ai nevoie.
Nu e vorba de asta,
Mama nu a intrebat la scoala!
A luat din propria initiativa, fiind plecata cu treburi, banuiesc ca din cauza stresului a gresit cand mi-a luat caietele.
Chiar mama m-a rugat daca pot sa intreb niste prietenii in legatura cu returnatul caietelor, sa nu isi iroseasca timpul pana la Jumbo, si sa imi ia caiete din alt magazin
Pana si mama vrea acum sa imi ia alte caiete cu mai putine file, si daca tot a dat peste 150 de lei pe acele caiete, oricum nu le voi putea folosi, fiind prea greu de carat 6, 7 caiete cu 100 de foi zilnic+manuale+ sticla de apa+ alte chestii marunte
Pai ii spune vanzatoarea ce are nevoie, ca doar are zilnic sute de clienti care cer caiete, pentru fiecare clasa.
Multumesc frumooos!
A fost mama acum 2 ore, si a reusit sa returneze caietele, ii fuse dat un voucher, si de acest voucher, mi-a luat niste caiete cu mai putine file.
Poti sa le tai in doua sau eventual sa iei in ghiozdan doar foi rupte din ele. Oricum nu-ti trebuie scoala, nu? Profii sunt naspa si scoala de cacso, nu?