| Ale123456 a întrebat:

Bună.
Am si eu nevoie de niste statusuri de "BUNĂ DIMINEAȚA"

Răspuns Câştigător
| MaryusFloryn a răspuns:

- Treziti-va! E dimineata si deci momentul pentru a incepe o zi frumoasa! Nu pierde niciun moment fara sa zambesti! O dimineata fericita asigura o zi fericita!
- Daca te trezesti in fiecare dimineata cu gandul ca este pe cale sa se intample ceva minunat, atunci chiar se poate intampla ca acel ceva minunat lucru sa se intample!
- Buna dimineata! Nu uita ca modul cum incepi ziua iti poate influenta toata ziua… Un zambet, mult calm si o inima fericita, sunt un trio ce asigura o zi minunata!
- Buna dimineata! Daca m-ar lua si pe mine cineva in brate, mi-ar face ziua una speciala. Ma ajuta cineva pentru a incepe ziua frumos?
- 3 pasi pentru o dimineata fericita: deschide ochii, respire adanc si du-te inapoi la culcare. Buna dimineata happy
- E frumos sa te trezesti dimineata si sa realizezi ca Dumnezeu ti-a dat o alta zi pentru a o trai frumos. Buna dimineata!
- Fiecare rasarit imi ofera o noua zi minunata langa prieteni! Buna dimineata, prieteni dragi!
- Un "buna dimineata" nu inseamna doar un simplu un text. Daca il scriu este pentru ca ma gandesc la voi prieteni! Buna dimineata si sa aveti o zi buna!
- Buna dimineata va putea incepe doar cu un zambet pe fata ta! Like daca-mi zambesti!
- Atitudinea rea este ca o pana de cauciuc. Nu poti ajunge nicaieri cu ea pana ce nu o schimbi. Buna dimineata!
- Buna dimineata si nu uita ca exista 3 lucruri pe care nu le poti recupera niciodata in viata: MOMENTUL daca il ratezi, CUVANTUL dupa-l spui fara sa gandesti, TIMPUL daca-l pierzi aiurea!
- Prieteni buni, buna dimineata! Gandul la voi m-a facut sa ma trezesc in aceasta dimineata atat de devreme!
- Nu uita sa te rogi astazi la Dumnezeu pentru ca nici el nu a uitat sa te trezeasca in dimineata aceasta. Buna dimineata incepe cu multumiri si cu ganduri bune!
- Ai simtit putina caldura in acesta dimineata? Ti-am trimis imbratisari calde in gandurile mele. Buna dimineata si sa ai o zi minunata!
- Dimineata ar fi si mai minunata daca nu ar veni in fiecare zi atat de devreme.
- Nu lasa esecurile de ieri sa-ti strice frumusetea zilei de azi! Buna dimineata!
- Ce mod poate fi mai minunat de a-mi incepe ziua, decat sa-mi urez cu BUNA DIMINEATA prietenii?
- Un big kiss pentru toti prietenii! Ce mod mai frumos poate fi pentru a-ti incepe ziua cu fata inseninata?
- Un mesaj scurt cu BUNA DIMINEATA, are si un mesaj tacut: Imi amintesc de tine cand ma trezesc!
- In aceasta dimineata am avut doua variante: sa-mi continui somnul cu vise sau sa ma trezesc sis a va spun Buna Dimineata. Pentru ca tin la voi, am ales cea de-a doua varianta happy
- Ceasul meu desteptator este clar gelos pe relatia mea deosebita cu patul meu! Buna dimineata la toti prietenii mei de pe FB!
- BUNA DIMINEATA prieteni! Sper sa aveti o zi plina de zambete!
- Buna dimineata! Nu este asa ca patul este intotdeauna cel mai confortabil atunci cand trebuie sa te dai jos din el dimineata?
- Buna dimineata, oameni dragi! … sau deja e Buna Ziua pe aici? happy
- Buna dimineata! Simt in aer o zi fabuloasa! Voi?
- Eu si patul meu formam un cuplu perfect doar ca alarma de la telefon se pare ca nu ne vrea impreuna! Acum ca tot m-am trezit, zic sa avem o dimineata buna cu totii!
- Cafea proaspata este langa mine, laptop-ul in am in fata, eu va scriu acum Buna Dimineata pe Facebook, deci totul este bine… Mi-am atins cele 3 obiective propuse pentru astazi! Oare ce sa fac pentru restul zilei?
- Gata, m-am trezit! M-am spalat pe ochi, mi-am luat cafeaua langa bine, deci gata, puteti sa ma abordati de acum!
- Neata prieteni! Eu mi-am propus sa am o zi buna si m-am gandit sa o impart cu voi!

Posturi similare:
Buna dimineata – Mesaje dragute de buna dimineata
Buna dimineata!
Mesaje de Buna Dimineata – Sms-uri de Buna Dimineata pentru persoana iubita
Sms-uri de Buna Dimineata – Mesaje de Buna Dimineata pentru persoana iubita
Urari de ziua de nastere – Sms pentru zi de nastere, funny, haioase – La Multi Ani de ziua ta

6 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Dimineata vodka taie greata.
Dimineata fara tine arata ca o seara ploiasa
Cheful de viata ti-l da o buna dimineata!

Gooooddd Morniiiiinggg Vieeeetnaaaamm!

Bafta!

| raduconstantin11 a răspuns:

Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/

Sper sa te ajute

| jacobtim44 a răspuns:

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul…
Prea multi prosti pentru o tara asa de mica…
Exista doua cuvin...
VEZI MAI MULTE PE http://pedanny.blogspot.ro/

| figure a răspuns:

Really?
Chiar ai nevoie?

Scrie ce simti, si ce gandesti tu, ca doar pe tine ar trebui sa te reprezinte.