Buna,
In primul rand trebuia sa te astepti la asta, poate ca nici nu s-au despartit bine si voi deja ati fost cuplati.
Sfatul meu, este sa ii lasi in pace, pentru ca nu e frumos sa te bagi in relatia nimanui, ca vei pati si tu la fel, gandeste-te ca asa s-a simtit si verisoara ta cand a lasat-o pentru tine, cum te simti tu acum, si nu cred ca e deloc placut.
Incearca sa treci peste, mai bine ramai prietena cu ei decat sa le faci rau, poate ei se iubesc si ce a fost intre tine si el a fost o atractie, nimic mai mult.
eu zic sa lasi totul asa cum e, ca s nu suferi si mai mult mai incolo, decizia iti apartine.
Iti spun o vorba: Cine ramane in relatii de prietenie cu fostul iubit, ori nu l-a iubit deloc, ori inca il mai iubeste. Tu decizi in ce parte esti si ce vrei sa faci cu viata ta. Aduna-ti toate sentimentele si discuta cu el. Iti doresc mult noroc si sa ai curaj. E cel mai important lucru.
Gandeste-te o clipa. Banuiesc ca aceasta verisoara a ta a fost impreuna cu el ceva timp si poate ca simte ceva pentru ea. Esti sigura ca "te-a placut" din prima? Poate relatia nu mai mergea asa bine si a vrut sa-i dea ei o lectie, sau a vrut o aventura sa mai uite. Spun asta fiindca altfel nu se mai reimpacau. Avea o noua prietena de care se putea bucura linistit, deci e clar ca ceva simte pentru verisoara ta. Eu zic sa te retragi asa usor... usor, chiar daca e greu. Nu are rost, te chinui si tu, ii chinui si pe ei si strici relatia cu verisoara ta. E dureros si nedrept, dar cred ca ti-am argumentat ca sentimentele lui sunt destul de sincere fata de ea. Eu asta desprind de acolo. Sa revii cu noi informatii, te rog!
Dar cand ai aceptat sa stai cu el, n-ai avut putin respect pentru varata? Tie ti-ar placea sa fi in locu ei? Banuiesc ca nu...Trebuie sa ai un caracter aparte sa poti sa faci asa ceva, mai ales ca e varata! Gandeste-te putin cat rau le faci lor si mai gadeste-te ca daca el acepta sa stea cu tine, te va parasi si pe tine pe viitor pentru alta fata! In concluzie, lasa-i in pace.
Va multumesc mult si da noi imformatii, nu mare lucru, s-au certat si el a venit tot la mine, doar ca nu mai vb cu el, si da stiu ca m-a placut si poate chiar m-a iubit, doar ca la ea era acceptat de toata familia, in schimb la mine nu il agreea nimeni. pup
Si in plus de asta ea i-a spus lui ca sa reimpacat cu el doar ca sa imi faca mie in ciuda si au fost impreuna doar 2 luni, si cu mine o luna si jumatate, stiu ca nu la iubit pentru ca ii vorbea urat si in timp ce era cu el isi cauta si p altcineva, pentru cei care ma critica (poate nu au fost in aceasta situatie si nu stiu cat e de greu stiu ca am gresit dar nu ii poti ordona inimii)