| doodle a întrebat:

Am 14 ani(7luni) inaltimea 1.64 si 44 Kg.Cum as putea sa ma ingras si eu macar inca 6 kg .Multe colege de a le mele sunt mai grasute ca mine si ma simt aiurea sa le vad asa si eu cum sunt.De mancat mananc dimineata un bol de cereale la scoala un sendwish, un iaurt, lapte si corn cand vin acasa mancare gatita.si seara pe la 8-9 mancare gatita sau ceva usor. Ma puteti ajuta?

5 răspunsuri:
| yuli10 a răspuns:

Am trecut prin aceeasi poveste la varsta ta. am inceput sa mananc mai mult fast-food si am pus pe mine kg in plus pe care mi le doream. dar a fost un dezastru! am realizat ca nu mi se mai potrivesc hainele si ca am sunculita tremurandahee hee apoi pe la 16-17 ani mi-as fi dorit sa fiu din nou slabuta si am slabit, dar m-am ales cu vergeturi urate sad
mai bine pastreaza-ti greutatea pe care o ai ca e ok.

| metonst54 a răspuns:

Nu te ingrasa doar fiindca colegele tale sunt mai grasute, doar daca tu nu te simti bine in pielea ta, fiindca e mult mai usor sa te ingrasi decat sa slabesti, dar totusi ai putea incerca niste exercitii de forta ca sa nu pui 6kg de grasime pe tine

| CevaNormal a răspuns:

Pentru voi fetele e mai usor sa va ingrasati decat sa slabiti, asa ca stai in oala ta, si nu te uita la ele ca curand ele te vor invidia, iar tu vei fi regina intre ele, deci pozitivul e inainte, atunci cind toti baietii se vor uita dupa tine ca tu vei fi cea mai slabuta si cea mai sexy.winking

| ciprian112 a răspuns:

Ia calciu, magneziu si zinc(gasesti la farmacie, se ia o pastila pe zi). Ingrasarea nu se face cu mancare de fast-food pentur ca e nesanatoasa.Pastilele iti fac foame si somn ceea ce ai nevoie pentur a pune cv kg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu de ce te agitit atat. tu stii cate persoane si'ar dori sa fie ca tine?
Nu merita sa te chinui sa te ingrasi ca apoi sa vrei sa slabesti!
Si daca spui ca mananci regulat, si destul de bine inseamna ca asa este constructia corpului tau si te'ai chinui sa te ingrasi degeaba!
De exemplu eu am 1. 70 inaltime si 46 de kg, dar pentru asta sunt foarte multumita si pot spune ca nu arat foarte slaba, unu la mana si doi sunt mandra ca nu ma pot ingrasa ca asa imi permit sa mananc orice, nu ca altele nu mananc aia si nici aia si nici dupa o anumita ora ca sa nu ma ingras!
Si doar pentru simplul fapt ca tu esti mai slaba decat celalalte colege ale tale nu merita sa te ingrasi? Tu iti dai seama ca ele si'ar dori sa fie ca tine nu?!