Eu iti zic sa incerci cu arta seductiei, vei avea sigur succes, niciun baiat nu rezista
Date si tu la altii baieti ca sa-l faci gelos si incearca sa fii cat mai rebela.Imbracate in asa fel in cat sa fii cat mai decoltata si fa-l sa se simta prost pentru a se indragostii mai mult de tine.Incearca sa te faci de oricateori mai frumoasa si cat mai aranjata pentru a se putea mandrii cu tine.In caz ca nu merge si vrea sa se desparta de tine fa-l sa se simta prost ceva de genul "oricum am simtit ca nu ma mai iubesti" si chestii de genul asta"sper ca ti-am fost de folos. Funda plsssss.
Date si tu la altii baieti ca sa-l faci gelos si incearca sa fii cat mai rebela.Imbracate in asa fel in cat sa fii cat mai decoltata si fa-l sa se simta prost pentru a se indragostii mai mult de tine.Incearca sa te faci de oricateori mai frumoasa si cat mai aranjata pentru a se putea mandrii cu tine.In caz ca nu merge si vrea sa se desparta de tine fa-l sa se simta prost ceva de genul "oricum am simtit ca nu ma mai iubesti" si chestii de genul asta"sper ca ti-am fost de folos. Funda plsssss.Aa si apropo poate acel prieten care te place te minte pentru a fi cu el. Fundita.
Date si tu la altii baieti ca sa-l faci gelos si incearca sa fii cat mai rebela.Imbracate in asa fel in cat sa fii cat mai decoltata si fa-l sa se simta prost pentru a se indragostii mai mult de tine.Incearca sa te faci de oricateori mai frumoasa si cat mai aranjata pentru a se putea mandrii cu tine.In caz ca nu merge si vrea sa se desparta de tine fa-l sa se simta prost ceva de genul "oricum am simtit ca nu ma mai iubesti" si chestii de genul asta"sper ca ti-am fost de folos. Funda pls.Aa si apropo poate acel prieten care te place te minte pentru a fi cu el. Fundita.
Date si tu la altii baieti ca sa-l faci gelos si incearca sa fii cat mai rebela.Imbracate in asa fel in cat sa fii cat mai decoltata si fa-l sa se simta prost pentru a se indragostii mai mult de tine.Incearca sa te faci de oricateori mai frumoasa si cat mai aranjata pentru a se putea mandrii cu tine.In caz ca nu merge si vrea sa se desparta de tine fa-l sa se simta prost ceva de genul "oricum am simtit ca nu ma mai iubesti" si chestii de genul asta"sper ca ti-am fost de folos. Funda pls.Aa si apropo poate acel prieten care te place te minte pentru a fi cu el.Funditsa.Ai grija sa te razbuni pe el daca iti frange inima, glumeam, nu ca nu ai putea sa o faci.
Pai daca acel baiat nu te place ...nu te place si gata.asa cum nici tu nu-l placi pe prietenu lui... capis?!
Twister09 întreabă: