Ar trebui sa te simti mandra ca iti imita stilul vestimentar/coafura etc. Asta inseamna ca te admira :*. Insa stiu ca poate fi si enervant, dar nu ai de ce sa te superi pe ele. Mereu exista cineva care face ceva sau poarta ceva anume si toti se iau dupa el. In cazul de fata acel cineva esti tu si nu cred ca ar trebui sa te simti prost :*! Pupici
Incearca sa fi cat mai dragut cand le zici ca te deranjeaza faptul ca te copiaza. sper ca te-am ajutat.
Ai mare dreptate tu ai valoare in fata unor copii de serox,
1)zile ca daca te copie in ori ce fac tot ele raman nu o sa fie niciodata ca tine, ba chiar mar rau o sa para niste proaste
2)prefate ca nu iti pasa ca se iau dupa tine si nu ai nimic impotriva si convinge pe cineva sa le zica ca sunt niste proaste ca te copie pe tine etc.
Sincer nu imi plac persoanele care vad ceva frumos, cpie si ele ...Succes!
Cel mai bine e sa stai sa vorbesti cu fiecare in parte si sa le explici ca tu vrei sa fii unica si originala.Si mai ales unica. Spune-le ca fiecare are stilul lui propriu si ca nu trebuie sa se ia dupa o alta persoana.Zi-le ca tu chiar daca apreciezi ca esti un model pentru ele, nu iti convine sa te copieze cineva in totalitate.Tocmai pentru ca esti modelul lor, ai putea sa le ajuti sa-si gaseasca un stil al lor propriu. Daca ele au inceput sa se ia dupa tine, inseamna ca inca nu si-au gasit stilul lor propriu sau le displace propria imagine.Pentru asta, le-ai putea ajuta tu.Intreaba-le ce le place si ce nu si da-le ideei.Fiind exemplul lor, sunt sigura ca te vor asculta.Incearca sa le dai o mana de ajutor ca sa-si gaseasca un stil al lor si evident, sa le placa si sa nu fie nevoie sa-l fure pe al altora.Nu cred ca ajuta prea mult sa nu fi prietena cu ele, cred ca e mai bine sa le ajuti chiar tu, chiar daca neaga ca te copiaza.Succes muult de tot si pupici! :*
Buna! Eu m-as simti bine in locul tau.Asta inseamna ca esti foarte apreciata. Dar daca te deranjeaza, nu le spune direct si nu arata ca iti pasa foarte mult. Spune-le sa-si gaseasca propriul stil, propria personalitate, sa incerce sa fie diferite de ceilalti. Sa se gandeasca ce le reprezinta pe fiecare in parte si ce le place fiecareia. Sper ca te-am ajutat!
Nu le baga in seama:-J ignora-le complet,oricum daca te copiaza inseamna ca ele stiu ca esti mult mai tare,draguta,fashion decat ele si de aia procedeaza asa Lasa-le sa continue si isi vor da seama ca sunt fara valoare, cum ai spus tueroxuri trateaza-le cu indiferenta sau fii mandra, fii mai superioara decat ele:d, si vor inceta! sper ca te-am ajutat, cat de cat:3 Fundita?
Multumesc tuturor pentru raspunsuri, sigur cineva dintre voi este castigatoarea. Insa imi este frica ( ciudat ), ca o sa ma intreaca
Nu are cum sa te intreaca, deoarace tu esti originalul, fii mereu cu un pas inaintea lor >:d<
ksm1485 întreabă: