Daca sunteti cei mai buni prieteni si el te place probabil ca ii este rusine ca o sa razi de el si ca veti strica prietenia. Probabil asta simti si tu acum. Eu zic sa ii spui. Daca si el te place, veti avea o relatie frumoasa, iar daca nu, probabil asta va va apropia si mai mult. Poti sa folosesti textul asta:
"Uite, nu vreau sa ne stricam prietenia, dar chiar trebuie sa iti zic ceva. De la o vreme, am inceput sa te plac. si nu ca prieten"
Nu te teme sa rosesti, baietilor li se pare dragut
Succes!
Daca iti place nu mai ezita de obicei baietii sunt mai timizi chiar si al varsat mai ridicata, daca tie iti place de el tu ar trebui sa ii spui sa vorbesti cu el despre asta, daca astepti prea mult s-ar putea sa fie prea tarziu asa ca cel mai bine ar fi sa vorbesti tu cu el.
Eu cred ca ar trebui sa ii spui... poate si lui ii place de tine
BaFtA! te pup!
Dar imi e frica sa ii spun. Uneori imi da de inteles ca ar simti ceva el e primul care vine cand ma vede trista sau nervoasa.Noi ne tachinam unul pe altul tot timpul.Si niciodata nu putem sa ramanem suparati unul pe celalalt mai mult de 2 mine. Sper sa am curaj sa ii spun
Daca sunteti buni prieteni va intelega si veti ramane la fel chiar daca el nu te place. Faptul ca sunteti BFF o sa va ajute mult relatia si chiar daca nu va dori sa fie cu tine acum va avea de gandit si e posibil sa se razgandeasa. Sper sa ajungeti impreuna . Sa va tina!
Pune pe cineva apropiat să-l întrebe ce crede de tine şi dacă ar vrea să fiţi iubiţi, şi în funcţie de răspuns acţionezi ca atare! Baftă multă! Să fi iubită maxim!