| MihAih a întrebat:

am si eu o intrebare, nu tocmai normala dar in fine. De 2 3 saptamani am inceput sa am crush pe cineva, o fata, si tot ma chinui sa imi dau seama daca ma place. S-au mai intamplat sa ii dau teme(suntem in aceeasi clasa) si sa imi raspunda ca gen ma iubeste si chestii, dar nu va ganditi ca de la asta am inceput crushul pentru ea. Zilele astea am inceput sa vorbim asa mai deschis, dar nici de cum legat de o viitoare relatie, aveti niste idei? Ce as putea face. Problema la mine presupun ca e aceea ca ar fi prima mea iubita, suntem la liceu nu stiu ce sa fac. O vad ca incerca sa fie mai mereu pe langa mine, cateodata vine si imi zice niste lucruri care nu prea au logica si se incurca in cuvinte, din cate am citit ar insemna ca ma place. Sincer nu stiu ce sa spun. Aveti vreo idee prin care sa aflu mai multe despre ea. Ma gandeam sa o intreb daca are crush, in sensul ca nu mi-ar place de ea, chiar nu stiu. Va rog ajutor...

Răspuns Câştigător
| Francescax5 a răspuns:

Trebuie sa fi deschis cu ea, si sa ii pun intrebari clare, care iti ofera raspunsul de care ai nevoie. Fi direct, cerei sa iesiti la un suc. Daca accepta, felicitari ai o sansa pentru un inceput frumos de relatie

Cu drag,

Francesca

3 răspunsuri:
| MihAih explică (pentru Francescax5):

Nu stiu ce sa zic, parca cand ma tot gandesc sa fac asta mor de frica, nu stiu ce raspuns mi-ar da, mi-e frica de raspuns.

| Francescax5 a răspuns (pentru MihAih):

Prinde curaj, macar stii o treaba. Ori e alba, ori e neagra

| Adry05 a răspuns:

Incearca s-o inviti undeva in timpul liber, daca vine, inseamna ca si ea e interesata de tine.
O mai chemi la cateva iesiri si daca totul merge bine, ii poti spune ca o placi.