| Ioanaaal a întrebat:

Am si eu o intrebare si as dori raspuns serios daca se poate,intr-o seara am stat impreuna cu prietenul meu la un film,ne-am sarutat si dupa aceea ma pipait pe fund si ma atins si acolo,eu eram imbracata cu colanti, iar el doar ma atins asa finut, as putea ramane insarcinata daca avea sperma pe mana? daca eram imbracata si ma atins doar asa fin?

13 răspunsuri:
| Green66 a răspuns:

Dacă nu te-a atins cu surcica, șansele ca tu să rămâi gravidă sunt egale cu zero silly

| Florinx123 a răspuns:

Buna! Nu vei ramane insarcinata, si ar trebui sa te informezi inainte sa ajungi acasa la baieti pentru a va uita la un "film".

| doreal a răspuns:

Logic ca nu ramai gravida! Si la scoala ne preda despre sarcina si protectie. Dar nu inteleg de ce ii permiti sa te atinga jos, lol -_-. Este masina de pipait? Eu ii dadeam o palma de ii ramanea limba in gat.

| Ioanaaal explică:

Multumesc mult pentru totsadcredeam ca pot sa fiu insarcinata asa de usor...

| devor a răspuns:

Nu ramai gravida.

| Liviu a răspuns (pentru doreal):

Dadeai tu o palma, dar radeai pe sub mustati laughing

| doreal a răspuns (pentru Liviu):

Hmm, nu cred... big grin

| Liviu a răspuns (pentru doreal):

Eee acum tac din gura ca nu vreau sa te fac sa te rusinezi big grin puppy dog eyes

| doreal a răspuns (pentru Liviu):

Nu ma rusinez laughing. De ce m-as rusina? E normal si firesc doar ca nu in public sau la cinema. Pierzi momentele cele mai faine de la Avatar, ca tot a fost dat la cinema laughing.

| Ioanaaal explică:

Sunteti siguri ca nu pot ramane insarcinata in aceste conditi?

| Lawliet14 a răspuns (pentru Ioanaaal):

In primul rand, esti virgina? In al doilea rand, cred ca este imposibil.

| Ioanaaal explică (pentru Lawliet14):

Sunt virgina.

| Lawliet14 a răspuns (pentru Ioanaaal):

Atunci eu nu cred ca esti insarcinata, sincer.