Las-o. Te-a inselat de doua ori. Nu vrea sa mearga la politie ca se complica? Orice fata fortata sa faca sex, nu ar trece atat de usor peste si in niciun caz nu ar spune ca nu se duce la politie pentru ca nu vrea sa se complice. Sunt aproape sigura ca nu a fost fortata sa faca sex. Oricum..chiar daca sa zicem ca este ea traumatizata.ce s-a intamplat cu celalalt tip?
Sunteti de trei luni impreuna si ea te-a inselat deja de doua ori? Aproape ca te insala lunar. Ce faci peste un an? O sa fii inselat de 8, 9 ori? Fata asta nu tine la tine. Nici macar nu stiu de ce mai sta cu tine sau de ce mai stai tu cu ea.
Desparte-te de ea si gaseste-ti o fata care sa te trateze ca pe un om, nu ca pe o marioneta de care isi bate joc cand are chef.
Salut!
Te joaca pe degete prietena ta,"pot sa fac sex oricand cu altii",si "am fost fortata", apoi " nu merg la politie".
Stai cu o fata care a facut sex cu doi, cand era intr-o relatie cu tine.Tu o vezi ca o fata fidela, ca un sprijin pentru tine? Daca gresesti la chestiile astea, o sa isi bata multe joc de tine, si multi. Sper sa iti revii.
O zi buna!
Te ea de fraier, esti jucaria lui, las-o naibi de ipocrita, daca te-a inselat de doua ori cum poti fi cu ea?
Eu stiu...pana acum se pare ca nici macar nu l-a invitat. Cred ca macar daca il invita era mai frumos din partea ei. )
Cred ca e mai degraba o tarfulita.
tu chiar asa nerod esti de nu cunosti caracterul oamenilor?
gaseste-ti alta, ca lumea e data asta! adica judeci inainte