Poate fi o coincidenta chestia cu mutatul. Daca va stiti de atatia ani e foarte bine. Asta inseamna ca intr-o oarecare masura il cunosti destul de bine si stii cat de serios ar fi intr-o relatie. Inseamna ca si cand vorbiti o faceti in mod mai relaxat decat ai face-o cu un strain. Incearca atunci cand mai vorbiti sa schimbi oarecum statutul treptat. Incearca sa ii zambesti mai mult, sa il privesti atent. Fa cate o chestie spontana cum ar fi sa il gadili sau stiu eu. Incearca sa flirtezi cu el, sa bagi cate un flirt din cand in cand. Arata-i ca iti place de el. Avand in vedere ca odata ti-a aratat o oarecare intentie cred ca ar fi bucuros. Incearca la un moment dat sa abordezi subiectul iubire si sa il intrebi ceva de genul : Cum de nu ai prietena ca esti foarte dragut? Asta dupa ce ai incercat ce am spus mai devreme.
Pai daca spui ca deja ti-a dat semnale ca ia-r placea de tine, incepe si tu asa incet sa-i dai de inteles ca iti place si esti interesata de el, nu mai lasa timpul sa treaca si fara rusine, ca poate ti-l sufla alta si dupa aceea regreti ca ai stat cu mainile in san cand aveai ocazia, si cat despre varsta. nu conteaza parerea mea :d
Mutatul cred ca a fost o coincidenta, dar cred ca mai bine incearca sa-i dai de inteles ca-l placi, daca nu incerci nu vei sti niciodata...