Întrebare recomandată | pintexim a întrebat:

Buna am si eu o mica problema! Am un coleg de clasa care este repetent de 2 ani la rand (asta este ultimul an) iar eu si o colega vrem sa il ajutam sa treaca clasa,problema este ca nu stim cum sa facem asta; eu am vorbit cu maicamea daca ma poate lasa sa vin cu el la mine macar o data pe saptamana,nici eu nu invat foarte bine dar nu am nici o corigenta sunt doar unele materii la care nu ma pricep,oricum il pot ajuta ca sa poate trece clasa.Dar nu stiu cum sa il ajut, eu il si plac si este si mai huligan cam, dar tot ce conteaza este ca vreau sa il ajut.

27 răspunsuri:
| R1e2b3e4c5a6 a răspuns:

Daca este de acord stati impreuna dupa ore sau impreuna cu prietena ta luati-l la tine acasa ca sa il ajutati.

| Ionucaaa a răspuns:

Bravo ţie! Hotărăşte o oră de întâlnire cu el, măcar în weekend, în care să învăţaţi împreună. Învaţă-l orice ştii legat de şcoală şi materii. Dacă nu vrea să înveţe, aminteşte-i că nu trebuie să rămână repetent şi a 3a oară şi că aşa va câştiga respectul celorlalţi (bănuiesc că ceilalţi îl cam iau în râs). Şi cu siguranţă, din dorinţa să nu se mai râdă pe seama lui, se va pune pe învăţat.

| pintexim explică (pentru R1e2b3e4c5a6):

El are 3 dosare la politie laughing si nu stiu cum sa il fac sa inteleaga ca scoala este importanta, degeaba eu incerc sa il ajut daca el nu depune deloc efort.Pe parintii lui nici nu prea il intereseaza ce face el la scoala.

| pintexim explică (pentru Ionucaaa):

Sper sa fie asa, o sa-l intreb maine si o sa vad ce zice; sunt sigura ca o sa vrea deoarece si el vrea sa treaca clasa

| Ionucaaa a răspuns (pentru pintexim):

Bine!winking Succes!

| R1e2b3e4c5a6 a răspuns (pentru pintexim):

Daca vrei sa il ajuti trebuie sa isi dea si el silinta. macar sa ia 5. Incearca sa aducivorba de lucruri pe cere le poti face numai cu ajutorul scolii. nu stiu.straight face Dar bravo tie ca incerci macar.happy

| pintexim explică (pentru R1e2b3e4c5a6):

Mie imi place de el si nu imi pare bine atunci cand il vad ca i-a note proaste + ca mi-a zis ca ma place :X

| R1e2b3e4c5a6 a răspuns (pentru pintexim):

happy 1. Puteti sa va combinati si. 2 Daca vei face asta poate ca vazandu-te pe tine ca inveti cat de cat va avea o tendinta spre invatatura. Si. stati mai mult timp impreuna. vorbiti si despre lucruri legate de scoala si de invatatura. In pauze... mai ajuta-l la unele materii sa stei macar cate o chestie din fiecare. sa termine cu niste cunostine care sunt cat de cat bune.

| nicumusceleanu67 a răspuns:

Meditati-l

| KatyyLWA a răspuns:

Afla ce ii place. Ai putea sa-l stimulezi cu asta. Ca nu poate sa faca ceva daca nu trece clasa. Incearca sa asociezi anumite lucruri din materii cu ceea ce ii place. Ia-l usor. Am ajutat si eu un coleg la romana si mi-a iesit ceva cu astawinking Mult noroc

| efik a răspuns:

Buna! Pai vb cu mama ta si lasa-l sa vina la tine dupa ore. ajutal sa se pregateasca zilnic temele...mai tinei putina morala..bagai mintile in cap fal sa judice si sa invetze pentru a deveni cineva in viatza..pai asta e si probrema ca il placi, stii ca cei care sunt putini prosti ajung cineva in viata decit unul destept.eao si pe prietena ta si ajutatil macar o ora pe zi.Bafta! FUNDAAAAAAA

| DyNo a răspuns:

Este foarte frumos din partea voastra ca vreti sa-l ajutati. Puteti sta dupa ore, sau puteti sa va duceti la el acasa, sau el sa vina la voi.

| Zenithf a răspuns:

Te lupti cu morile de vant, soiul lui nu invata decat daca ii aplici urmatorul tratament: paie, apa si bataie.

| calmopenmind18 a răspuns:

laughing Hoţomano! Îl placi tu mai mult decât ne spui noua big grin!

Pai daca vrea... cheama-l pe la tine dar vezi cum inţelege el asta. Îi spui clar că vrei doar să învăţăţi împreună nu să vă jucaţi.
Dacă vrea să înveţe îl poţi ajuta altfel este o cauză pierdută.
Đacă vrea atunci poţi să stai de el să îi aminteşti că trebuie să înveţe că altfel ajunge un nimeni în 10 ani. Sugerează-i doar că trebuie să înveţe şi că nu vrei să te dezamăgească. Spune-i că ştii că poate si că nici tu nu eşti de 10 dar că o să vă ridicaţi împreuna.

Spor la treabă cu "proiectul". Đacă îţi place de el, petreceţi cât mai mult timp împreună şi totul vine de la sine.

| mona a răspuns:

Nu stiu ce ati putea face voi in privinta asta, nu ii puteti baga cu palnia minte in cap, daca el nu a fost in stare sa treaca clasa timp de 2 ani inseamna cu nu il duce capul

| CautNume a răspuns:

Lasa-l in pace. Daca ii pasa macar vreun pic, crezi ca mai ramanea repetent?

| razvi177 a răspuns:

Frumos gestbatting eyelashes dar incearca sa il comvingeti pe el prima oara. Daca el nu vrea nu prea aveti cum sa il comvingetibatting eyelashes

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Îi poți sugera să mai rămână puțin peste ore să îl mai ajuși la teme și să îi mai explici.

| Lora1 a răspuns:

Puteti sa va duceti in biblioteca sa invatati sau la el acasa

| Annya206 a răspuns:

Daca spune-ti ca inveti destul de bine il poti ajuta la materiile la care te pricepi cel mai bine. La cele la care nu te pricepi, ii poti ruga pe alti colegi sau pe prietena ta. Cel mai bn.ar fi sa vb cu profesorii sa ramaneti intr-o clasa. Acasa il pot distrage multe lucruri. Si mai ales explica-i de iti doresti sa il ajuti, explica-i unde greseste in comportamentul lui si lasa-l putin sa realizeze ceea ce i-ai spus. E posibil ca pe moment sa se enerveze si sa nu intelegea ce ei ii spui.

| FrumoasaTa a răspuns:

Atunci cind va intilniti pentru a-l ajuta atunci incearca sa-i dai sa lucreze citeva exercitii din temele care le-ati trecut saptamana ceea.Asa ca el sa inteleaga tot.Si daca este ceva mai complicat care nu pricepe poti sa il inveti

| AlinSUNT a răspuns:

Iti dau un sfat! Daca el nu vrea nu ii puteti face nimic...Dar daca isi da silinta va putea trece!

| pintexim explică:

Eu stiu ca el poate si sunt sigura de asta, l-am intrebat daca el vrea sa treaca clasa si mi0a spus ca vrea dar nu prea poate sunt sigura ca daca il va ajuta cineva va reusi sa treaca, mai ales ca el ma place + ca eu am vrut sa aflu daca el place pe vreo fata dar cu adevarat; si l-am intrebat de fiecare fata din clasa si el mi-a zis ca le place pe toate iar eu am vrut sa aflu daca place pe vreo fata dar fara sa se uite la atuuri iar el mi0a zis ca ma place pe mine big grin

| pintexim explică (pentru CautNume):

El nu are niste parintii care sa il aduca cu picioarele pe pamant iar eu am vorbit cu maicamea si va incerca ea sa o faca...

| CautNume a răspuns (pentru pintexim):

Incearca...dar daca tot nu ia vreo nota buna nu-ti mai pierde timpul degeaba.

| alexandruth a răspuns:

Pai nu prea ai cum sa il ajuti... sad

| Paull18 a răspuns:

Oferitii meditatii happy