| Claudia_4962 a întrebat:

Am si eu o problema... am fost cu un baiat 2 luni, timp in care am reusit sa ma atasez de el. A doua oara cand ne-am intalnit mi-a spus ca vrea sa avem o relatie de prietenie foarte buna dar ca el nu poate mai mult pentru ca este cu o tipa de 3 ani jumate, in aceste 2 luni chiar am simtit ca e ce vreau eu de la un baiat.In relatia noastra de prietenie foarte buna, prietenie in care ne spuneam totul, ajunsesem sa cred ca tinem unul la celalat, ne comportam ca si cum am fi fost impreuna. Acum, dupa 5 luni de cand prietenia noastra foarte stransa s-a rupt, am ajuns sa il ador, ne inatalnim destul de des dar inatamplator si imi doresc din tot sufletul sa avem o relatie doar a noastra crying ce sa fac in conditiile astea?

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Si tu crezi ca el va renunta la relatia aia de aproape 4 ani? Eu nu cred.Si cred ca nu iti convine postura de roata de rezerva.Problema grava e ca ti s-a pus pata rau de tot pe el si nu mai vezi pe nimeni in jurul tau.Keep your mind openwinking

| Adry05 a răspuns:

Exprima-i sentimentele tale, spune-i ca-l placi, ca ai vrea sa fii cu el, transmite-o prin prieteni comuni daca tie ti-e rusinewinking, bafta:*

| Angyclon a răspuns:

Incearca sa iei legatura cu el. Reveniti la o prietenie stransa si incearca sa o cunosti pe prietena lui. Poate reusesti sa iti dai seama cateva lucruri. De exemplu: ce are ea si nu ai tu, (in cazul in care te poti imprieteni cu ea foarte mult: ) ce ii place la el, se poate sa nu il mai placa sau ceva. Incearca sa gasesti ceva ce nu merge la relatia lor si sa scoti in evidenta acel ceva(nu exagera totusi). (nici o relatie nu poate fi perfecta ca doar nu suntem in romanele de dragoste) daca nici una din lucrurile astea nu reuseste incearca sa iti gasesti un alt prieten(asta va fi mai greu) ca sa il uiti. Succes. Sper ca te-am ajutat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu esti singura,, eu sunt baiat si mi se intampla la fel.