| EffecTdeScena a întrebat:

Am si eu o problema cu parul. Nu stiu cum sa i fac sa stea Drept. am incercat destule modalitati cu creme cu Placa(dar in zadar) nu pot sa zic ca il am cret, dar e ondulat va rog ajutati-mahappy

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

Asa e si al meu.
M-am dus la coafor ca vezi Doamne au acolo placa buna si intinde-ciuciu, ca nu m-a tinut nici 2 ore intinsul-m-a mai imbaxit tipa si cu jumatate de cutie de ceara, degeaba
Apoi m-am facut eu cu o placa din aia de vreo 200 lei si a stat bine merci fara fixativ/ceara cateva zile, pana am facut baie.
deci asta e secretul...placa cat mai performanta, cu reglare de temperatura-Remington cea mai indicata, de ceramica neaparat.

3 răspunsuri:
| znstr a răspuns:

Buna. Stiu prin ce treci ca asa ondulat e si al meu si ajunsesem intr-o perioada sa ma fac aproape zilnic, mai exact odata la 2 zile cu placa *chiar daca am dat 300lei pe ea si pretul ar trebui sa reflecte calitatea,nu e asa cum zice Aiyda,ca daca e scumpa,automat e si buna* si dau sa indrept parul' asa cum dai sa bati la fasole,in zadar. Nu vrea sa stea de nici un fel,mai ales cand e umezeala sau bate vantu, ma face praf laughing.
Ia-ti balsam special pentru par ondulat iar dupa ce te clatesti de sampon, aplica balsamul si lasa-l 5 min sa actioneze,apoi clateste bine,bine. Eu uneori mi-l mai las sa se usuce si singur, mai ales ca e cald afara,si apoi abia cand e uscat complet incep si
mi-l 'impart',prinzand o parte de par cu un elastic,lasand doar o suvita separat ca sa o intind ca lumea. Cand termin cu suvita aia,o leg si pe ea cu un elastic,dar nu foarte strans ca dupa se onduleaza si nu ma risclaughing,mai cobor inca o suvita,si tot asa pana ajung la breton,si de aici e mai simplu :p

Daca stai sa te gandesti ca nu iti sta deloc si sa zici 'aoleu,cum arat,vai dar cum imi sta' sa stii ca,chiar nu o sa-ti stea. Nu stiu cat de solida e ideea asta care ti-am dat-o,dar fii sigur/a ca parul tau din moment ce e ondulat,nu poate fii foarte drept happy

Bafta, si in caz ca o sa gasesti vreo solutie care sa mearga, da-mi un msj tongue

| NorbO a răspuns:

Poi daca nu vrea sa stea atunci incearca sa iti schimbi stilul la par, sa arate bine si asa cret, nu iti distreuge parul big grin
Bafta!

| EffecTdeScena explică:

Ok multumesc mult pentru Sfat big hug sunt Foarte bune!:*