Hey!
Nu dispera . Eu cand am fost in clasa a 8a, am dat teza la istorie. Cand a trebuit sa aleg materia la care sa dau teza, m-am ghidat dupa notele pe care le-am avut la fiecare. In concluzie, la istorie am avut note mai mari si am ales istoria. Tu faci cum crezi, daca geografia ti se pare usoara.lasa istoria.sau invers.
Matematica e grea, stiu.trebuie sa exersezi prin efectuarea unor exercitii ca sa te descurci cum trebuie, dar lenea e cucoana mare.i know. Nu ti-a interzis nimeni sa te consulti cu un coleg la teza.dar vezi sa nu te prinda :*
HEI,in primul rand numai fi asa pesimista! pai daca vrei sa alegi dintre istorie si geografie trebuie sa alegi materia la care te descurci mai bine eu ti-as recomanda la geografie e mai usor decat la istorie...si in plus ai si nota mai mare la geografie
Eu la anul o sa aleg Geografia pentru ca mi se pare mai usoara. dupa parerea mea. dar tu fa cum crezi
Pai daca e un amic cu tine in sala cu care t intelegi bine cu el sau ea si stie f bine lectile spune-i sa t ajute
deyu121 întreabă:
Geo2969686 întreabă: