| Simonasimi a întrebat:

Am si eu o problema.
Deci sunt clasa a 8 a si trebuie sa dau teza ori la Geografie ori la Istorie si nu stiu la ce sa dau.
Dupa parerea mea ambele sunt grele.
La Istorie am un 8 si la Geografie am un 9.
Ce pot sa ma fac? La ce este mai usor?
Maine dau teza la Matematica si nu o sa stiu nimic ce o sa ma fac?
Este atat de greu. crying
Imi este atat de frica. La Matematica nu stiu nimic si o sa iau 2.
Of Doamne ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| *Lyttle.me* a răspuns:

Hey! happy
Nu dispera oh go on. Eu cand am fost in clasa a 8a, am dat teza la istorie. Cand a trebuit sa aleg materia la care sa dau teza, m-am ghidat dupa notele pe care le-am avut la fiecare. In concluzie, la istorie am avut note mai mari si am ales istoria.happy Tu faci cum crezi, daca geografia ti se pare usoara.lasa istoria.sau inverswinking.
Matematica e grea, stiu.trebuie sa exersezi prin efectuarea unor exercitii ca sa te descurci cum trebuie, dar lenea e cucoana mare.i knowlaughing. Nu ti-a interzis nimeni sa te consulti cu un coleg la teza.dar vezi sa nu te prinda :*

3 răspunsuri:
| a răspuns:

HEI,in primul rand numai fi asa pesimista! pai daca vrei sa alegi dintre istorie si geografie trebuie sa alegi materia la care te descurci mai bine eu ti-as recomanda la geografie e mai usor decat la istorie...si in plus ai si nota mai mare la geografiehappy

| Queensway a răspuns:

Eu la anul o sa aleg Geografia pentru ca mi se pare mai usoara. dupa parerea mea. dar tu fa cum creziwinking

| AnaTop a răspuns:

Pai daca e un amic cu tine in sala cu care t intelegi bine cu el sau ea si stie f bine lectile spune-i sa t ajute