| Apple_5024 a întrebat:

Am si eu o problema.crying
Eu sunt eleva de 9-10. Dar nu ma pricep deloc, dar deloc la fizica.Si am luat o data in lucrare 6, in oral inca un 6 si de curand ne. a mai dat o lucrare, care ghiciti cat.tot 6 crying[666]. Stiu ca e si vina mea, dar nu pot sa pricep nimic.Cu doamna nu pot vorbi, fiindca este foarte dificila.Am intreb mai multi colegi cum fac ei problemele la fizica, dar tot nu am inteles.
Ce ziceti sa le spun parintilor sau nu?[mai ales ca e ultima saptamana, si nu vor mai avea de unde sa afle in vacanta]. Si vreau sa metionez ca daca afla mai mult ca sigur ma vor certa, dar nu de cearta sau de pedeapsa mi. e frica, ci ca poate iau si putina bataie[nu ma omoara, dar acolo vreo palma tot iau, mai ales ca am media 6, iar ai mei nu concep asa ceva]. Si mai ales, voi intra si in disgratiile dirigintei, si mi. e teama sa nu ii sune pe ai mei sa le spuna crying. A da, si cand ma gandesc ca am media 6 imi vine sa dau cu capul de pereti.crying

Ce ziceti sa fac? Va rog, raspuns! crying

EDITtonguerofa asta de fizica e noua in scoala, si nu prea stie cum stau lucrurile in clasa mea.Pentru ca si celor foarte destepti le da 8 si le strica mediile

8 răspunsuri:
| MACookie02 a răspuns:

Pai nu mai e nimic de facut...rau a fost facut si numai poate fi indreptat. Puteai pana acum sa te pregatesti de ore...inteleg ca nu stiai sa faci problemele dar macar te [uteai pregati cu teoria si cand aveai ocazia sa te asculte trebuia sa ridici mana iar daca totusi crezi si mai poti face ceva sa indrepti situatia, da-i bataie!

| UPT a răspuns:

Poti sa ii iei pe parintii tai cu frumosul si sa le explici ca te descurci la invatatura, doar ca ai o mica problema cu Fizica. Nu este o materie pe care o pricepi, si astfel otele nu sunt mari, dar nici sa ramai corijenta nu sunt. Partea reala nu este pentru tine. Le ai mai bine cu materiile ce tin de partea umana.
Sigur vor intelege.

| flaby a răspuns:

Nu le spunewinking in caz ca suna profesoara le spui ca voiai sa le zici dar nu stiai cum.winkingeu asa as face laughing

| RoooneyThePuf a răspuns:

Si mie mi-am stricat toate mediile cu fizica si chimia...dar na.asta e.

| AndreiP98 a răspuns:

Prinde profa pe strada si omoar-o in bataie.

| Anonima568 a răspuns:

Mai bine le-ai spune ptc oricum, termini scoala si iti trece diriga/ dirigu mediile in carnet, si o sa til ceara sa vada ce note ai

| username_5501 a răspuns:

Am aceleasi probleme cu profa de fizica mi-a stricat media si la fizica si la info ca preda si info da asa scurt dintr-un 2 si gata media fara sa fac nimic.Acuma este mai grav daca nu le vei spune parintilor.Te sfatuiesc sa o faci o palma nu inseamna mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune.le parintilor, e mai bine decat sa afle de altcineva. Cat despre fizica, e usoara, e mai usoara ca matematica, trebuie sa gandesti putin logic si practic. Incearc sa intrii in gratile profesoarei, intreaba diverse chestii la ora ei, iesi la tabla si poate poate.succes:*