E foarte groaznic ce prin ce treci și chiar ini doresc sa te lași și sa-ti dai seamă ca nu-ți aduce nimic in viața decât rău ba chiar poți face enorm de mult rău familie tale dacă vei avea cândva trebuie sa intelgi ca dacă nu te lași de băut treptata sau cum dorești tu Bogdan poți alege fiecare opțiune pe care ți-o dorești uite eu zic ca este bine cum ai început treptat ușor ușor poți scăpa azi puțin mâine puțin și într-un final ai reuși totul vine din interiorul tău înțelegi? Dacă tu nu vrei o schimbare radical pe care viața ta sa fie una buna exactă așa cum îți dorești tu nu vei reuși dar ca vrei o schimbare radicala pe care viața ta sa fie una buna și sa evoluezi sa fi mereu cea mai Gună versiune a ta trebuie să vrei cu Adevărată trebuie săți pui niște targeturi intelgi trebuie sa stii ce vrei de la viața cu adevărată și sate ți de cuvântul dat ți-e eu chiar cred 74% ca vei reuși nu pot spune 100% ași minți nu vreau sa fiu fals nu sunt nici mincinos eu spun ca vei reuși Findcă îmi Transmiți acel ceva și acel ceva este ca ești pe drumul bun Findcă ți-ai dat seama ca nu este normla ce faci și ți-ai dat sema ca Alcoolul distruge vieți și familie tot o data distruge viețile mulți oamenii nevinovați ai grija de tine îmi doresc cu adevărată sa Reușești 74%sunt sigur ca vei reuși sunt sincer cu tine
Mi se pare ceva ciudat adică dacă beau suc pepsi sticla nu simt nevoia de alcool dar dacă nu beau nici suc ma simt ca naibii. Poate o fi vreo problema și cu zaharul adică eu de la 12 ani pana la 17 am băut și beau suc zilnic îmi da o stare de energie de dimineață până la 8 seara de la 8 seara ma apuca sentimentele de fate scriam eu alcool nu am băut niciodată dimineața decât după 20:00 ca să pot sa dorm ca la început bunica când a venit din spital făcea urat tipa striga și nu puteam sa dorm și într-o zi bunicul mi-a zis hai sa bem ceva și de atunci mi-a rămas pe creier ca fără alcool nu pot sa dorm deloc.Sufar și de anxietate de mic la școală mereu copii îmi zic grasule ma băteau îmi luau mâncarea gunoiule și asa mai departe rad de mine asa a fost mereu și mie rușine sa vb cu o fata dacă nu beau efectiv ma înroșesc la fata și vreau sa o iau în alta parte când vad o fata.
Sa ști ca asta mam întrebat și eu este ub un liceu ciudată adică dacă bei Pepsi suc u Mao bei Alcool e ceva ce ma depășește sa înțeleg trebui sa recunsoc da uite că e ceva și asta adică poți sal înlocuiești măcar decât sa fie Alcool bagă un suc granini mie îmi place uit sau capy și ăla îmi place mult și mie este bine ca poți sal înlocuiești Bogdan nu te mai lua după bunicul tău nu-i bine Lasă-l sa bea el tu nu te mai lua după el Findca nu-i bine nici normla dacă ma intrebi pe mine el ar trebuie sate învețe cum este viața sati sea sfaturi ba din contra sati de minte sa nu Mai sate facă sa-ti dai seamăn cum este viața cu adevărată ar și încă multe eu cred ca el este dependent 100% de acolul și uite așa cazi și tu pe drumul ăsta total greșit ai grija ce faci mare Atenție
E greu știu când țise spune grasule așa pățeam și eu la scholă dar mai mult îmi făceau așa ca eram turc nu ma suportau nici colegi mei eram mut abia dacă scoteam o vorba pe gura mâncam și bătaie multă recunosc pana sa ajung eu sa dau am loat la greu ba chiar și cei mai fraieri ma băteau pana intr-o zi cam turcu sa scârbit de tot și a început sa dea și stânga și dreptat și Radim tot de însemana romană )))) scuze asta este adevărul nu pot sate mint dar nu ma loam de lume eu de așa voiam eu nu știu ce aveau cu mine radau de mine ma lua la mișto și o grămada tot timpul eram in vizorul lor ce făceam nici eu ni știu ca de vorbit și acum sunt la fel mult se roagă colegi de mine sa Vorbesc ceva dacă nu am nimic de zis ce pot face eu? Mai bine tac și îmi fac treabă și aia e și încă ceva ști ca poți slabi? Dece nu faci puțin efort și renunța la ce-ți face rău poți chiar poți eu eram obez serios aveam grad 2 și prin muncă doar in 5 luni de zile și fi atente doar in 5 luni de zile fără sa renunț la sucuri ai chipsuri și câte o data mai mânca și sawruma am ajuns la rezultatul de 84 de kile de la 107 kile eu traspir enorm de mult foarte mult asta este un dar de la Dumnezeu și plus efortul de la muncă și Ambiția am ajuns la rezultatul asta bine Ambiția mea este sa ajung la 70 kile cum aveam o dată dacă eu am reușit și tu poți Crede-ma chiar poți Bogdan
Cât despre bătăi și eu loam bătaie in prostie eram sacul de box la mulți multă vreme și de plictiseala și din multe Findca eu nu-s genul de om sa fii agresiv nu suport certurile intriga invidia ura prefer sa pierd conștient de buna voie dacăt sa fie scandale și certuri sunt sătul și eu loam bătaie la scholă mi se spunea și mie grasule și turc spurcată o grămada nu vrei sale ști)))) eu am ales săi evit și sa rămână cine sunt eu așa cum sunt eu ca ma văd alți altfel este probleme lor este treba lor viața lor
Cât despre fete nu știu nu cum săți explic măcar nu le am cu fete nu știu dacă zic bine pur și simplu sunt lemn ))) sunt praf la opțiunea sau capitolul nu știu cum sa zic eu știu atâta dacă îți place de o fata și o iubești cu (adevărată) ar trebuie săi spui și in felul asta afli și tu dacă ia simte la fel pentru tine asta este toată teoria mea legată de fete altceva nu știu și nici nu vreau sa știu vreodată
Lucrează la tine Bogdan fi versiunea mai buna in care ești acum fi mereu bun in ceva in ce-ți place ție sa faci Lasă-l alcoolul nu-i de tine ești baiată deștept fi cu capul pe umeri nu te lua după unul și altul nu apuca drumuri greșit băgate la un loc se muncă și da ce trebuie sa faci cu Adevărată baftă ai grija de tine Bogdan eu ma bag la somn mâine trebuie sa fiu la muncă ai grija de tine Bogdan
Nu da vina pe bunica pentru problema ta cu alcoolul. Ai bautura in sange, plus bunicul care bea de stinge.
Dacă tremuri când nu mai bei, ai o problemă mare. Ai o nevoie de dezalcoolizare. Să cauți pe Internet dacă ai la tine în oraș un centru Alcoolicii Anonimi să apelezi la ei.
Este bine ca incerci sa te lasi de alcool treptat. Nu este bine sa incerci sa te lasi brusc de o dependenta. Daca te ia cu frig ai putea sa faci mai multa miscare ca sa circule sangele mai bine. Ai putea sa iei si niste suplimente alimentare pentru imbunatatirea circulatiei si sa te informezi ce alimente ar fi bine sa consumi pentru asta. Daca ai probleme cu somnul ajuta daca atunci cand ai vrea sa te bagi la somn incepi sa citesti dintr-o carte foarte plictisitoare si inutila si iti propui sa stai si sa citesti din ea pana adormi. Daca simti nevoia de dulce ai putea sa inlocuiesti treptat sucurile cu fructe. Inteleg ca lucrurile prin care treci sunt frustrante, dar ai putea folosi lucrurile pe care le inveti din experientele tale pentru a ii ajuta si pe altii care au anumite situatii personale. Asta te poate ajuta si pe tine sa iti privesti experientele personale intr-un mod mai obiectiv si sa dai si un sens frustrarilor tale. Legat de ce ai scris mai sus, parerea mea e ca atunci cand povestesti oamenilor despre experientele tale nu e bine sa folosesti cuvinte grele gen: "grav", "groaznic", "dramatic" etc. deoarece sunt sanse mari ca persoana/-ele cu care discuti, intr-un mod mai constient sau mai putin constient, sa te compatimeasca cu atitudine de superioritate in loc sa iti ofere compasiune. Incearca si sa iti alegi ce, cat, cum si cui spui despre lucrurile astea tocmai pentru a evita acea compatimire plina de superioritate, sau daca alegi sa discuti ai putea sa le spui atunci cand consideri ca abordarea lor nu e ok. Incearca sa petreci timp cu prieteni care iti dau o stare de bine. Si lucrul asta conteaza mult. Vad ca ai scris in comentarii ca ai si unele probleme relationale. Gandeste-te ca oamenii tind sa raspunda si in functie de cum te porti tu pe moment, nu doar in functie de o imagine generala pe care o au legat de tine. Daca tu schimbi modul in care discuti si te porti, persoana/-ele cu care interactioneazi sunt nevoite sa se adapteze la tine mai devreme sau mai tarziu pentru ca, altfel, ele vor parea ciudate, nu tu.