| Mihaelaaaaaa467890t4 a întrebat:

Am si eu o problema mai psihologica sa zic asa. Ce ar trebui sa fac ca sa scap de timiditate, mai ales de inroseala? E doar o problema specifica adolescentei care se va diminua in timp sau nu va disparea? M am saturat sa ma confrunt cu asta.
Ps: Am 16 ani.

6 răspunsuri:
| TePwp a răspuns:

Si eu sunt timida. Nu imi place sa ma bag in seama crezand ca nimeni nu considera interesant ceea ce eu zic. Dar, am incercat si usor usor am devenit observata in grupul meu de prieteni. Trebuie sa ai incredere in tine!

| RappaNow a răspuns:

Nu ești timidă, doar mintea îți spune asta. Încearcă să-ți vorbești că nu ești așa și interacționează cât mai mult cu persoane chiar dacă îți este greu, fă contact vizual și "scanează" mai detaliat persoanele pentru a nu mai avea acea "timiditate" atunci când vorbești cu acele persoane. Pe parcurs vei scăpa de asta, tot ce trebuie să faci este să vrei și să îți iei inima în Dinți. Baftă happy

| BotezanDaniel a răspuns:

Sfatul meu psihologic este sa te certi cu persoane care crezi ca nu au dreptate! Consoleza-te cu dreptatea pe care o ai! In ochii tai sa ai o imagine buna despre tine, iar apoi, predomini cu o stare increzatore! Fii cu tupeu! Fii morala!

| OldSoul a răspuns:

Pai, daca tu nu faci nimic sa scapi de timiditate, singura nu va disparea.
Cum scapi de ea? Simplu, urmezi pasii din acest clip, ce e drept, sunt mai mult pentru baieti, dar ideea in principui e aceeasi:
https://www.youtube.com/watch?v=UecD-FdFfsE&t=10s

| Mihaelaaaaaa467890t4 explică (pentru TePwp):

Cu prietenii nu am nicio problema, doar cand sunt cu alte persoane pe care nu le cunosc.

| MasterDisk a răspuns:

Fa ti Facebook, intra pe tinder....pana cand am dat de Facebook si eu eram ca tine, te sustin, funda!