Incearca macar sa ii bati un apropo, prin care sa vezi daca ea este pro sau contra lezbi! succes
Eu te-as sfatui sa nu-i spui, pentru ca s-ar putea sa se supere si sa stricati prietenia...Mai asteapta un timp... Poate n-o sa-ti mai placa de ea.
Si mie mi s-a intamplat ceva asemanator. i-am spus prietenei mele ca o plac si ca s-ar putea sa las in urma baietii si ea a luat-o mai in gluma, mai in serios. facea caterinca
am ras amandoua, dar am si inteles amandoua ca suntem diferite. ea nu s-ar uita la fete, eu nu ma pot uita la ea ca la altceva decat o amica
Mai bine sa nu-i spui ca te faci de ras cu asta add la dragosvip sa vezi ce te trateaza baiatu de uiti de lzb
Ca o iubesti:O? Ciudat. Tu ce orientare sexuala vrei sa alegii in viata? ceva ciudat Lezbii in ziua de azii sunt legale.intr-un viitor te poti casatorii cu ea. daca ee de acord.
Eu nu cred ca ar fi bine sa-i spui deoarece s-ar putea sa iti strici prietenia cu ea.Mai asteapta e posibil sa fie doar ceva trecator si incearca si tu sa te uiti dupa baieti si sa nu te mai gandesti la prietena ta si poate asa o sa-ti treaca acele sentimente pentru ea.Sau incearca sa discuti cu ea, asa in gluma si vezi ce crede despre lesbi si pe urma o sa vezi tu daca e bine sa-i spui sau nu.
Cred ca ar trebui sa faci ceea ce simti tu. Tu sti daca e bine sa ii spui sau nu.As spune sa mai astepti, poate peste un timp nu iti v-a mai placea de ea.
Elenastoica9 întreabă: