Buna eu cred ca "sufera in tacere" nu are dreptate. Mi se pare ca tu ai gresit in situatia aceasta deoarece ai mintit-o. Ea nu a dat dovada ca este o prietena falsa deoarece nu te-a lasat pe tine balta ba chiar a vrut sa va plimbati toti. cred ca cel mai bine ar fi sa iti ceri scuze prietenei tale. Good luck!
Nu cred ca era cazul sa faci asa ceva.Pana la urma tu nu il placi pe tip, prietena ta nici atat.Sunteti doar amici.De ce crezi ca nu se poate o prietenie in trei? Incearca
Nu ai nimic de pierdut, eventual de castigat
Am fost in aceeasi situatie. Din cate zici..."exaspera", cred ca e atras de tine, dar esti exasperata si de prietena ta dupa cate vad. Incearca sa refuzi invitatiile ei afara. pentru ca se vede ca este o prietena falsa.in timp a sa isi dea seama ce vrei sa faci nu trebuie sa ii zici in fata. si cu baiatul incearca sa iesi doar tu cu el. fundita?:*:*
Pai spune-i prietenei tale adevarul. ca ai avut telefonul pe silent si ca nu ai auzit cand suna. dar vb si cu baiatul respectiv si spune. i ce s. a intamplat ca sa nu creada vreo prostie.