Sunt sigura ca acel baiat te-a iubit...doar din vorbe! Este mai bine ca v-ati despartit, chiar daca acum suferi, iti va trece si iti vei gasi pe cineva care sa te aprecieze!
Din cate inteleg de la tine, acest baiat nu te-a iubit! Tu ai fost naiva ca ai pus mereu botu la vorbele lui, el probil e geni care umbla din floare in floare... Daca te iubea si te respecta, nu facea faze de genu.Incerca sa-ti gasesti pe cineva care stie sa te iubesca si sa te respecte, asta daca vrei sa numai suferi!
Multumesc mult! Asa e ai perfecta dreptate... mi-am dat seama chiar in seara asta. ce fel de om e... mi-a spus niste vbe grele m-a dezamagit total imi e greu recunosc foarte greu sper sa trec peste. Multumesc inca o data!
Frumos am si vorbit, vezi cum vorbesti tu domnisoara! Nu te mai baga tu sa comentezi, din raspunsurile tale se vede ca n-ai experienta in asa ceva+ ca limbajul de pitipoanca te cam da de gol.Ai vazut tu ca am vorbit urat? Daca da, doava...Pana atucni inchide gura sa nu tragi curent, si cel mai importat, citeteste regulamentu site-ului unde vei observa ca nu e permis limabjul prescurtat ca pe mess