E greu de făcut un pas de genul ăsta! dar din ce spui eşti ultima spiţă de la bicicletă, s-a folosit de naivitatea de corpul şi încrederea ta, te înjoseşte, te ignoră, cred că s-a săturat de tine şi va urma să-ţi dea papuci! Fă tu primul pas, nu-i lăsa mândria asta de macioman.Fii curajosă, nu-i arăta că eşti disperată după el, bagă-l în Măsa de Nemernic! Sigur vei găsi omul care să te respecte şi să te merite.
La mulţi ani şi să fi iubită maxim de cine te merită!
Chiar nu am idee.prezinta-i situatia, ii spui ce nu iti convine si ca tu nu mai vrei sa continui asa.
Sau ai putea si tu foarte bine sa-l ignor la un moment isi nva da seama ca cv nu i la locul lui si trebuie va intreba si atunci ii poti prezenta situatia pana atunci nu-l suna nu nimic iesi in oras distreaza-te dar nu-i mai da nici un semn de viata
Spune-i exact ce te framanta in legatura cu el. Spune-i ca nu mai e acelasi care era inainte, ca s-a schimbat.Nu cred ca e ok sa il pui sa aleaga a doua oara.Important e sa vezi cum reactioneaza si apoi iti vei da tu singura seama daca mai merita sau nu.
Dupa parerea mea, poate ca acum e mai 'aerian' din cauza faptului ca a fost plecat din tara mult timp si nu s-a mai vazut cu prietenii.Mai lasa-l o saptamana-doua si daca continua cu fazele astea, cred ca ar fi cazul sa va despartiti.Acum iti vei da si seama cat de mult tine el la tine, in comparatie cu prietenii lui...
Iti urez succes si sper sa fie totul ok intre voi pana la urma :*
El e in Italia acolo stam amandoi..doar ca eu a trebuit sa vin cu ai mei in \Romania sa facem sarbatorile aici..prieteni lui sunt zi de zi cu el.mi-e greu avand in vedere ca in fiecare zii baga motive inainte doar sa nu stee de vorba cu mine despre ce ne doare cand deschid subiectul. zice ca pleaca ca are treaba.
Onasis... Mda. ma gandeam la acelasi lucru. iti multomesc pentru sfat foarte mult. la multi ani si sa fi iubita/iubit si tu la fel.