| anonimanonim36542 a întrebat:

Buna! Am simțit nevoia sa scriu aici.
La 14 ani am avut prima si singura relație (in 4 luni fac 18 ani).
Atunci părinții mei nu îmi dădeau voie sa am iubit si era si normal, dar eu si baiatul cu care am fost eram îndrăgostiți, fost împreună un an pe ascuns, dupa un an le-am spus părinților mei si pana la urma au acceptat.
Poate unii dintre voi nu o sa ma înțelegeți, dar vreau sa spun ca era totul frumos intre noi pana cand ne-am certat (nu mai stiu din ce motiv)si ne-am despărțit.Nu dupa mult timp ne-am impacat ..era bine intre noi o luna, doua si dupa ne despărțeam din nou. Vreau sa spun ca o tinem asa chiar si in ziua de azi, dar faza e ca de fiecare data cand eram despărțiți el se afișa cu alte fete, isi facea mai multe "gagici" sa zic asa si dupa ce se despărțea de ele se întorcea la mine spunându-mi ca ii e dor de mine ..eu ii dădeam sanse peste sanse, dar mereu ma dezamagea ..si pur si simplu nu inteleg de ce nu pot să încetez sa-i mai dau sanse si sa cred ca o sa se schimbe..de fiecare data cand pleaca din viata mea, sunt tristă cateva zile, dar dupa imi trece si sunt bine, dar se intoarce mereu, ma face sa ma simt bine cateva zile, dupa iar pleaca si ma face sa fiu tristă.
Poate a trecut cineva prin asta si imi poate da un sfatsad

5 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Trebuie sa înțelegi ca te folosește. Știe ca oricum îl iei înapoi și își bate joc. Nu mai fi proasta. Ignora l de tot. E spre binele tau

| Violleta2022 a răspuns:

Asta nu-i dragoste adevarata, ci joaca imatura intre copii, odata ce va certati non stop, doar ca sa va impacati si sa o luati de la capat.
Intr-o zi va veti maturiza, atunci fiecare o va lua pe drumul lui, cautandu-si persoana potrivita si dragostea adeavarata.

| siriusblack98 a răspuns:

O sa ma rezum sa iti zic doar ca esti imatura (ca sa nu zic proasta rau). La un moment dat probabil o sa realizezi si tu ca doar te foloseste si e smecher iar tu o mica fraiera.

| Miruna333 a răspuns:

Terapie, singurul raspuns.
O vei tine pana pe la vreo 30 asa, pana se insoara el si tu stai degeaba dupa el

| Roxana812 a răspuns:

Te folosește cum vrea el asa ca pune capat relatiei