| mimiwewem a întrebat:

Bună, am stat cu un băiat aproximativ 4 ani și o lună.Am stat despărțiți jumătate de an, și acum 3 luni am reluat relația. Faza e că acum am multe temeri. Îmi spune că mă iubește, dar știu că asta o spune doar din obișnuință,căci de fiecare dată "și eu te iubesc" chiar dacă eu nu îi spun. Temerile mele sunt acestea:dacă vrea pe alta? dacă vorbește cu alta? sau acum e vară, fete mai goale, dacă s-a plictisit de mine? mai ales că suntem amândoi de la 16 ani.și în jumătatea de an care am stat despărțiți a prin gustul vieții.etc. Nu vreau să par egoistă, dar îl vreau pentru mine.Eu sunt mai simplă de fel, mai familistă, îmi place să mă dedic doar lui. Dar situația dintre mine și el mă doare și mă disperă.Sunt conștientă că voi nu-mi puteți rezolva situația dintre mine și el, dar cu un sfat, o vorbă, aș vrea să iau în considerare. Am vorbit și cu el deschis, i-am zis tot ce mă neliniștește și mi-a zis că mă stresez prea mult. (a fost prea sec), am încercat să repar problemele din relație, dar de una singură nu pot, și el nici măcar nu se dedică. când îi pun o întrebare mai de viitor, refuză sau schimbă subiectul..nu știu ce să fac. Aș rupe de tot relația, însă, credeți-mă, ideea că aș putea să-l văd cu alta, m-ar sfâșia și mai tare. Am încercat să mă detașez în cele 6 luni, dar nu am putut. (menționez că mă îngrășasem 12 kg în perioada care am stat despărțiți și nu mâncam mult ) Sunt atât de conștientă că nu pot fi fericită alături de el dacă nu se dedică relației, dar mă repet, nu suport să-l văd cu alta. Mulțumesc...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

știu că e greu să-l uiți și să te detașezi de tot. dar e mai greu să rămâi într-o astfel de relație în care doar tu te implici. fă-ți un rău acum și renunță, ca să-ți fie bine mai târziu.

| mimiwewem explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc mult pentru răspuns. O să iau în considerare ceea ce mi-ai zis. happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru mimiwewem):

kiss

4 răspunsuri:
| angelcore a răspuns:

Situatia ta nu e una complicata, tinand cont ca ai 16 ani si ca ai tot viitoarul inainte. Ideea e ca daca tu simti ca e ceva la mijloc trebuie sa o termini cu el. Sau poate doar ca ti se pare. Trebuie sa intelegi un lucru, baietii sunt foar imaturi, mai imaturi decat fetele, rar gasesti baieti mai maturi si daca ii gasest sunt mai mari gen 20, 21 de ani. Nu incerca sa ii impui ceva de viitor, sau macar sa ii sugerezi, pentru ca se va speria si iti va spune pa pa. Dar, daca ai spus ca relatia voastra dureaza de patru ani si ca amandoi aveti 16 ani, poate ca s-a plictisit de tine, poate ca si-a schimbat parerea. Nu vreau sa par dura, tu poti sa imi iei in considerare sfatul sau poti sa il ignori. Sper ca in final totul sa se rezolve.

| mimiwewem explică (pentru angelcore):

Bună. Am spus că suntem amândoi de la 16 ani.Deci acum avem 20-21 de ani amândoi. Maturitatea nu constă în vârstă. Poți fi matur când deja ai 15 ani. Poți fi imatur și la 25. Totul depinde cum privești lucrurile.
Eu sunt mai realistă. Sunt conștientă că băieții sunt mai imaturi. Nu am încercat niciodată să-i impun ceva de viitor, ci doar am adus vorba. Pentru că așa e normal să vorbești într-o relație, mai ales că avem atât timp împreună. Și cred că e vremea să vorbim și despre subiectele astea. Răspunsul tău nu-l consider deloc dur. Din moment ce nu ai fost atent/ă la ce am scris. happy Merci de răspuns. happy