Situatia ta nu e una complicata, tinand cont ca ai 16 ani si ca ai tot viitoarul inainte. Ideea e ca daca tu simti ca e ceva la mijloc trebuie sa o termini cu el. Sau poate doar ca ti se pare. Trebuie sa intelegi un lucru, baietii sunt foar imaturi, mai imaturi decat fetele, rar gasesti baieti mai maturi si daca ii gasest sunt mai mari gen 20, 21 de ani. Nu incerca sa ii impui ceva de viitor, sau macar sa ii sugerezi, pentru ca se va speria si iti va spune pa pa. Dar, daca ai spus ca relatia voastra dureaza de patru ani si ca amandoi aveti 16 ani, poate ca s-a plictisit de tine, poate ca si-a schimbat parerea. Nu vreau sa par dura, tu poti sa imi iei in considerare sfatul sau poti sa il ignori. Sper ca in final totul sa se rezolve.
Bună. Am spus că suntem amândoi de la 16 ani.Deci acum avem 20-21 de ani amândoi. Maturitatea nu constă în vârstă. Poți fi matur când deja ai 15 ani. Poți fi imatur și la 25. Totul depinde cum privești lucrurile.
Eu sunt mai realistă. Sunt conștientă că băieții sunt mai imaturi. Nu am încercat niciodată să-i impun ceva de viitor, ci doar am adus vorba. Pentru că așa e normal să vorbești într-o relație, mai ales că avem atât timp împreună. Și cred că e vremea să vorbim și despre subiectele astea. Răspunsul tău nu-l consider deloc dur. Din moment ce nu ai fost atent/ă la ce am scris. Merci de răspuns.
Mulțumesc mult pentru răspuns. O să iau în considerare ceea ce mi-ai zis.
patrizia696 întreabă: