| Alexandrarna a întrebat:

Bună,am tot căutat răspunsuri la întrebarea "e greșit să ai o relație cu un verișor de al tău" eu am o relație cu copilul unei verișoare de al mamei mele, nu mă pricep la graduri de rudenie dar sper să nu mă judecați! Raspunusurile pe care le-am văzut despre întrebarea asta mau lăsat plăcut surprinsă chiar daca erau din 2013-2014 erau niste raspuri de la oameni superbi și înțelegători.Acum pun si eu din nou aceași întrebare pentru voi generația aceasta❤️ e greșit să ai o relație cu un verișor de al tău?

2 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Nu știu cum sunt alți oamenii!

Dar îți spun cum cred eu cu Adevărat, ce consider eu, în realitatea! și Adevărul!, meu. Normal!

Nui normal, ca între veri, verișoare, frați Doamne Dumnezeule ferește! Să existe relație intime! Sau o relație de "iubire",...

Poți avea o relație ca între verișorii, ca între frați cu Adevărat, nu altceva ce este anormal! Bolnav!

| annonimaaaa555 a răspuns:

Da e greșit si legea nu permite asta. Mai ales dacă aveti contact sexual, se numeste incest si se pedepsește
Potrivit art. 377 CP, "Raportul sexual consimţit, săvârşit între rude în linie directă sau între fraţi şi surori se pedepseşte cu închisoarea de la un an la 5 ani".