| vivianaroxana a întrebat:

am un an cu prietenul meu el mi-a spus de mai multe ori sa facem dragoste.dar eu l-am refuzat mereu si el se supara//si acuma a venit vorba iar si i-am spus ca vreau si ca as face orce pentru el, dar imi este frica sa nu afle tata. mi-a spus daca ma culc cu el numai exist pentru el si numai sunt fata lui sad de asta imi e cel mai tare frica..nustiu ce sa fac si ce se va intampla dupa ce o sa fac asta sad cum sa fac?sad

8 răspunsuri:
| Moncherie a răspuns:

Cam asa e. De unde stii ca baiatul nu e cu tine doar din cauza asta? Tatal tau vrea doar sa te apere (stii cum sunt tatii, tin mai mult la ficele lor), nu vrea sa patesti ceva. De multe ori baietii se despart dupa ce se culca cu prietenele lor. Ai grija.
Pentru ca a spus asta, nu inseamna ca nu te iubeste tatal tau. Apropo, cati ani ai? As vrea sa raspund mai departe, dar daca nu stiu, nu am ce sfat sa-ti mai dau...

| vivianaroxana explică (pentru Moncherie):

Am 16..si suntem de un an de cate ori l-am refuzat putea de multe ori sa se desparta de mine...el zice ca ma iubeste si imi arata asta.

| buburuza2007 a răspuns:

A face presiuni asupra cuiva cu ceva nu e iubire, explica-i situatia ta si daca iar se supara, inseamna ca nu te intelege, ai 16 ani,nu crezi ca mai ai de asteptat, gandeste-te ca asta e un pas important in viata oricarei adolescente, ai grija sa nu regreti decizia luata, si hai sa-ti mai spun ceva, relatiile astea infantile de 14-18 ani,astea sunt relatii care se duc,nu raman si apoi sa nu ai regrete gen'uite ma am facut sex cu el si s-a dus tot"se poate intampla si asta si crede-ma ca nu este un sentiment placut,eu zic sai explici ce simti ca nu esti pregatita,nu ai nimic d pierdut,crede-ma,,poate tu crezi acum ca el este tot ce iti doresti, dar cum ti-am zis, totul trece, succes, gandeste-te bine

| Moncherie a răspuns:

Asa e... Face presiuni asupra ta.
Am prietene care sunt cu prietenii lor de 3 ani si nu au facut-o.
Poate tatl tau se gandeste si la faptul ca inca nu esti majora, ca poate te lasa gravida si te paraseste.
In orice caz, cred ca el doar vrea ca tu sa nu ajungi sa regreti mai tarziu decizia luata, pe moment spui ca nu, dar cine stie, iar iubirea nu se masoara doar prin sex...

| Anaad a răspuns:

Draga Vivianaroxana, lasand la o parte presiunea ce vine din partea iubitului tau si amenintarile tatalui tau, TU stii daca iti doresti sa faci asta? In fond e vorba despre tine, virginitatea ta (presupun ca el ar fi primul), un lucru ireversibil si care trebuie indelung cantarit, dar nu din prisma altora. Doar cand vei stii exact ce vrei tu, sa faci pasul urmator. Si daca esti destul de sigura pe tine, vei trece si peste consecinte. Multa bafta!

| INGEEERAS a răspuns:

Eu cred ca daca te iubea asa mult cat zici tu nu iti cerea asta asa insistent si nu se supara te intelegea ca nu esti pregatita, nu e un pas bun sa te culci cu el si sa-ti minti propriul tata ...gandestete bine, aistat cu el doar un an, dc ai asa incredere in el poate apoi va pleca, te va lasa cum vrei tu. noapte buna :*

Răspuns utilizator avertizat
| Ivanovicius a răspuns:

Eu spun sa te desparti de el, desi stiu ca suna greu, dar faptul ca daca nu faci sex cu el te va parasi spune multe. Adica el nu te iubeste si el nu da doi bani pe iubire, ci iti vrea doar formele. Te rog fa-ti un bine si nu mai vorbi cu el niciodata in viata ta, desi la inceput te va durea!