| Aida1234 a întrebat:

am un baiat in scoala cu care vb des pot spune. Ma intreaba de diferiti baieti daca imi place sau nu de ei, se uita insistent la mine dar nu imi zice ca ii place sau nu de mine. Nu stiu ce sa cred si eu nu sunt genul sa fac primul pas, sunt usor timida.

Funda.happy

Răspuns Câştigător
| Psycho777 a răspuns:

Uite aici o chestie interesantalaughing Noi baietii, cand chiar iubim o fata in secret, cateodata nu ii putem spune tot ceea ce simtim... Pentru ca ne e rusine de esec. Si asa, parca, ne place sa ne asiguram ca acea fata nu este indragostita de altcineva. Suna cam aiurea dar asa este. Apare un fel de gelozie de a nu o pierde pe acea fata, chiar daca noi tinem in noi si nu ii spunem. Deci parerea mea este ca te placetongue

8 răspunsuri:
| Aida1234 explică (pentru Psycho777):

Da, dar in urma cu o saptamana a intrebat o colega de a lui daca vrea sa stea cu elthinking asta m-a cam bagat in ceata

| Ivory a răspuns:

Draga Aida ai nimerit genul de baiat INTERESAT pot spune.Din ce inteleg tipul pare sa te placa daca se intereseaza despre starea ta emotionalabatting eyelashes! Acum poate fi vorba de genul de baiat care mai intai asteapta sa-ti devina prieten bun, apoi sa treaca la actiune.Trebuie sa mai ai putina rabdare ca sa se dea pe fata.Pentru ca daca il vei intreba tu :"Bai lasa vrajeala, ma placi sau nu?laughing"si el nu te place te faci de...whistling.Cel mai bine e sa-l urmaresti si sa-l astepti ca EL sa faca primul pas.Si cel mai important este daca tu simti ceva pentru el in adancul tau.Pentru ca daca nu simti va trebui sa-l opresti din vreme cu flirtatul ca sa nu-l ranesti mai tarziu.Toate cele bune si bafta cu "prietenul tau"kiss*. Funda e a mea?hee heekiss

| Fainosag a răspuns:

Pai intreaba-l ca poate baiatul este sincer si asta asteapta ca sa faci primul pas ca sa vada daca esti inteligenta si dai dovada ca ai inteles... sper ca te-am ajutat!

| IoAlexandra a răspuns:

Spune ca iti place de cineva, sa vezi cum reactioneaza si atunci iti vei da singura seama. Sau daca nu vrei sa-l pacalesti, pune o prietena sa il intrebe.

| Aida1234 explică (pentru Ivory):

Eu nu inteleg. m-a cam bagat in ceaata pentru. ca saptamana trecuta a intrebat o colega de a lui daca vrea sa stea cu el.thinking sunt confuza

| ZeHelp a răspuns:

Ii este frica de un raspuns negativ din partea ta. Ajuta-l putin sa se regaseasca!

| Aida1234 explică (pentru ZeHelp):

Cum? pentru ca nici eu nu sunt sigura ca ma place. am indoieli.

| Iubibilăă a răspuns:

Vorbeste cu el si daruieste-i un cadou.
Pa, pa.