Hei.
eu o contrazic pe doamna din nainte.
deci sigur te place, dar nu vrea sa-ti arate sti si tu cum sunt baieti, ce sa le faci?
deci el te place chiar foarte mult si incearca sa-ti arate prin gesturi nu prin vorbe. poate e "timid" cand te vede. profita de asta si incearca sa vezi daca iti faci prieteni baieti cum reactionea sau cev ain genu.
incearca sa zicem ti-a cazut pixu in timpul orei chiar mai sus de banca lui. vezi daca se simte si ti-l da sau nu.
mult succes cu el si la scoala!
:*
Nimic din ce ai spus mai sus nu arata ca te place. Te trateaza ca pe o colega oarecare.
Hey eu cred ca te place vorbeste ca el si aflaa daca te place nu ristiii nu castigii sukes :*!
Michelin e adevarat ce spui!
Da si azi mi-a spus "pa" ce nu imi spunea mai mereu.
eu cred ca ma place
si nu stiu sigur.
dupa cum se poarta
Da si e ffffff timid. cu fetele dar cu mine se comporta altfel nu cu toate fetele.
si azi o colega l-am intrebat ccred ca e a 12-a persoana care il intreaba si a spus mmmmmmmmmmmmm nu, si dupa nu nu nu.
deci s-a gandit cam mult si in general cand spui mmmm e cam mmmmdaa.nu mai el e prea timid sa imi spuna sau sa isi exprime sentimentele fata de ale meleeee
Vorbeste cu el. poate nu stie ce vrea. din moment ce te priveste mereu. privestel si tu... apoi sigur va fi hotarat