Rupe orice fel de relație cu el. Nu pare o persoană prea "drăguță". Te atinge și tu îi spui să nu o mai facă dar nu te ascultă. Va crede că are drepturi asupra ta. Te atinge fără voia ta, ești legată de el fără voia ta. Nu îl lăsa să creadă că are putere asupra ta. Rupe orice fel de relație cu el.
Și cu atinsul ce fac? Când îl rog să înceteze pune repede botul și mă întreabă iar aceleași lucruri. E chiar iritant. De exemplu, azi eram în ora de biologie, eram atentă la proiectul pe care îl prezentau colegii mei și se pune colegul acesta pe banca din spatele meu, piciorul lui atingându-mi mijlocul și a început iar să-mi dea cu degetul în umăr. I-am spus colegei de bancă să se mute puțin mai încolo, să mă îndepărtez de el. Sper să nu par fițoasă, dar nu sunt o persoană căreia să-i placă foarte mult atingerile,, din greșeală". Mulțumesc mult pentru sfat, așa mă gândeam și eu că e cel mai bine! Mă gândeam să discut asta cu un prieten mai apropiat din clasă, dar poate las lucrurile să meargă de la sine și doar îl voi ignora în continuare.
Nu îi permite în nici un fel să te atingă. Nici măcar atunci când nu are intenții rele. Dezobișnuieștel de acest obicei. Dacă vine la banca ta, pleacă de acolo. Dacă încearcă chiar și să de-a mâna cu tine, nu accepta. Arătai că ceea ce face nu e în regulă și că prezența lui pe lângă tine te lasă rece. Altceva nu știu ce să mai faci. Succes!
BUCURROBERTA întreabă: