| Anonimaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Bună, am un eveniment pe 23 iar ciclul meu trebuia sa vina astăzi și sa se termine pe 19 sau 20. După ce se termina ciclul în sine tot sunt șanse de pătare și nu vreau asa ceva. Exista alte pastile în afara de anticoncepționale care îmi pot opri ciclul pe o perioada de timp?

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Nu.Ai un flux asa de abundent incat te patezi? Chiar nu vad problema, caci exista absorbante, tampoane, cupe menstruale, chiloti menstruali etc astfel incat sa nu iti distrugi sanatatea din cauza unei prostii. Cand esti acolo roaga o prietena sa te verifice constant sau mergi la toaleta si verifica personal.Te descurci tu. Ce eveniment e asa important, e petrecerea ta?

| MarcelCianu a răspuns:

Nu

| Anonimaaaaaaaaaaaaa explică (pentru dullcat):

Bună. Da, este petrecerea mea. Chestia este ca nu vreau sa simt stresul ăla ca vai m-am pătat ca vai trebuie sa schimb abdorbantul. Am o rochie cu o crăpătura mai înaltă și se vad chiloții prin ea puțin, n as vrea sa port chiloți de babă

| dullcat a răspuns (pentru Anonimaaaaaaaaaaaaa):

Am inteles, dar atunci inseamna ca poate ar trebui sa ii pui o captuseala, altfel incat sa nu se vada lenjeria si sa arate ieftin.In orice caz, petrecere frumoasa.