| Claudia15Maria a întrebat:

Buna am un iubit si el vrea sa ne sarutam dar mie mie cam frica caci nu am mai facut asta pana acum, iar intr-o noapte l-am visat si ne sarutam si saruta asa bine si imiplacea(cam in fiecare noapte il visez)

Răspuns Câştigător
| andreeamihele a răspuns:

Faptul ca ai visat ca saruta bine [pe langa faptul ca asta inseamna ca te gandesti la el in fiecare moment al zilei] poate fii un semn cum ca ar trebui sa ii accepti propunerea si nu vei regreta.

16 răspunsuri:
| χƒяυмυѕιкαχ a răspuns:

Deci care e intrebarea?

| GuessWho a răspuns:

Ai sub 13 ani?batting eyelashes Sarutul e ceva normal intr-o "relatie". Nu-ti fa griji, daca nici el nu stie..atunci va veti invata unul pe altulhappy

| Dariusuu a răspuns:

Stai liniștită, lasă-l pe el să o facă primul sărut e mai stângaci așa.

Ai grijă de tine.

| Cr1zzu a răspuns:

Asteapta momentul potrivit pentru acel sarut mai ales ca este primul din viata ta trebuie sa vina totul de la sine si iti garantez ca o sa fie perfect daca nu sti sa saruti si el stie incearca sa te iei dupa el doar primbati varful limbi prin gura luiwinking Te pup:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Saruta-l odata, nu trebuie sa ai experienta totul vine de la sine.

| kiduţa18 a răspuns:

Nu-ți fie frică. Prima dată poate n-o să-ți iasă așa bine, dar pe parcurs vei învăța. Lasă totul să vină de la sine și lasă-te purtată de val. Dacă iubitul tău o să aibă răbdare, te va învăța și te va ajuta să săruți din ce în ce mai bine.

| TeoPT a răspuns:

Pentru ce dai funda, femeie?

Daca ai un prieten inseamna ca omul ala te iubeste, te respecta si nu trebuie sa iti fie rusine de el, fiindca nu o sa ii pese daca te-ai mai sarutat sau nu. Deci doar saruta-l fara sa te gandesti prea mult la asta.

| SudHop99 a răspuns:

Pai stiu cum poti invata:
Pui o maslina intr-un borcan si tu incerci sa o iei cu limba laughing

| Mariaaa234 a răspuns (pentru TeoPT):

Ai dreptate!

| fadnox a răspuns (pentru SudHop99):

Asa se face? de ce nu e, in cazul asta, adevarata faza cu `iti taie popa limba`?

| mimiwewem a răspuns:

Încearcă, și ia-te după el. O să fie ca în vis.

| martutza a răspuns:

Totul trebuie sa vina din suflet si mai presus de orice sa transmiti ceea ce simti!

| mona a răspuns:

Asta e semn sa nu iti mai faci atatea griji ca in realitate totul va decurge normal

| Sw33tG1rl4ever a răspuns:

Fara suparare, dar avatarul tau si modul in care te-ai exprimat aici imi spun ca nici nu-ti trebuie asa ceva. laughing Probabil si ta varsta e intre 9 si 12 ani. Asa ca... Keep Calm and watch Hannah Montana! :*

| Claudia15Maria explică (pentru SudHop99):

Hahaha

| tlaura a răspuns:

Fa-o, nu-ti fie frica happy