| acadea57 a întrebat:

Am un prieten de care imi place foarte mult.Ne cunoastem de cand eram foarte mici si mie a inceput sa-mi placa de el; mereu cand ma uitam la el il surprindeam uitandu-se la mine. Vorbim foarte des prin sms, si acum cateva zile m-a intrebat "cat il iubesc". Daca-i spun eu prima ca il plac ce va crede despre mine? o_O

Răspuns Câştigător
| NatyAriana a răspuns:

Poti sa-i spui tu prima ca il placi pentru ca, daca sunteti prieteni de-o viata nu cred ca isi va bate joc de tine. Si poate, cine stie, va iesi ceva frumos!
Bafta! :*

6 răspunsuri:
| SimonaSimona01 a răspuns:

Va crede ca esti o fata care il place si poate va iesi ceva love struck si veti deveni un cuplu frumos:*

| Artemisia a răspuns:

Nu ii spune niciodata ca il placi tu prima, baiatul trebuie sa faca asta. Daca va vedea ca ii spui asta s-ar putea sa profite de tine. Lasa-l pe el sa iti spuna toate chestiile astea.

| Adeeeeeeeeex a răspuns (pentru Artemisia):

Depinde si de caracteul baiatului aici happy

| Dariusuu a răspuns:

Tot respectul pentru fete care nu așteaptă să facă băiatul primul pas.Păi ce va crede? Ești sinceră și gata.

Dacă chiar te place îți va spune și el.

Mult curaj!

| Artemisia a răspuns (pentru Adeeeeeeeeex):

Da, asa e, insa el, ca baiat, trebuie sa faca primul pas intotdeauna, crede-ma.winking

| Adeeeeeeeeex a răspuns (pentru Artemisia):

Ba nu draga. Nu baietii sunt obligati sa faca primul pas. Eu una i'am spus baiatului pe care il placeam ca il plac. Apoi am mai vorbit cateva zile si m'a intrebat daca vreau sa fim impreuna... Sincer poti sa'l pierzi daca nu'i spui ce simti. Eu eram pe cale sa fac asta.dar i'am spus adevarul si totul a fost bine.