Salutare! Nu știi ce îi poate trece prin mintea lui. Ai grijă, dacă te simți iritată din cauza lui, încearcă sau să te îmbraci mai decent, probabil la tine e problema, sau dacă consideri că e el vreun psihopat, obsedat sexual, vorbește cu alți membri din familie, dacă nu ți-e rușine! Toate cele bune! Funda?
Probabil isi spune "Ba cum arata nepoata-mea, ce n-as da sa fiu iar tanar, pe vremea mea, fetele nu erau atat de bune"
Ești tare rău de tot.
O sa ajungem si noi la varsta unchiului ei, cred ca o sa gandim la fel
Ne-am da 5 ani de batranete, pentru o particica din tinerete
Mooor. Cred că unchiului ii s-a făcut dor de vremurile în care își făcea de cap... distrugătorul.
Si unchiul este om
Iar oamenii au pofte.
Bine, poate nu cu ea, dar cu o prietena majora...
La 55 de ani... pofte? Catâri ce suntem.
Poate ii calca pe urmele lui Nastase
Se știe. Iooi că facem chat la întrebarea asta, ești neboon? Fata are probleme serioase cu unchiul ei pedofil, necontrolat, hasân , iar nouă ne arde de glume. Mor.
Oare la ce se gândește, unchiul fetei în momentele astea?
E fata de gasca, nu se supara ea, cu putin noroc ia si ea parte.
Poate doar moderatorii o sa se supere:
PS:Am un amic pe care-l poreclim Pomohaci
Salut! Nu cred ca ai ce sa-i reprosezi unchiului, mai ales daca nu a intrecut anumite limite.Toti barbatii trec de la o anumita varsta prin acea perioada numita andropauza.Principala manifestare este ca le fug ochii dupa fete.Dar stii si tu ca ce este frumos, si lui D-zeu ii place. Poti sa fi suparata?
Nu sunt suparata, dar m-am referit oarecum ca nu as vrra sa fiu o victima a acestor agresiuni
Ce intrebare stupida... tu la ce te gandesti cand vezi un barbat de care iti place?