| AlexandraCuțcu a întrebat:

Buna, am un unchi care e asa mai gagicar, dar intr-o anumita limita.Si am vazut ca se cam uita asa la mine la corpul meu. Oare ce ar fi in mintea lui cand se uita? El are cam 55 de ani, e jumate de religie penticostală. Adica vreau sa stiu ce ar fi in mintea lui.

Răspuns Câştigător
| BotezanDaniel a răspuns:

Salutare! happy Nu știi ce îi poate trece prin mintea lui. big grin Ai grijă, dacă te simți iritată din cauza lui, încearcă sau să te îmbraci mai decent, big grin probabil la tine e problema, surprise sau dacă consideri că e el vreun psihopat, obsedat sexual, happy vorbește cu alți membri din familie, dacă nu ți-e rușine! happy Toate cele bune! big grin Funda?

15 răspunsuri:
| Neorxnawang a răspuns:

Ce intrebare stupida... tu la ce te gandesti cand vezi un barbat de care iti place?

| OldSoul a răspuns:

Probabil isi spune "Ba cum arata nepoata-mea, ce n-as da sa fiu iar tanar, pe vremea mea, fetele nu erau atat de bune"

| BotezanDaniel a răspuns (pentru OldSoul):

laughing Ești tare rău de tot. rolling on the floor

| OldSoul a răspuns (pentru BotezanDaniel):

O sa ajungem si noi la varsta unchiului ei, cred ca o sa gandim la fellaughing
Ne-am da 5 ani de batranete, pentru o particica din tinerete laughing

laughing Mooor. rolling on the floor Cred că unchiului ii s-a făcut dor de vremurile în care își făcea de cap... distrugătorul. laughing

Si unchiul este om laughing
Iar oamenii au pofte. rolling on the floor
Bine, poate nu cu ea, dar cu o prietena majora...

La 55 de ani... pofte? laughing Catâri ce suntem. rolling on the floor

Poate ii calca pe urmele lui Nastasehappy

Se știe. laughing Iooi că facem chat la întrebarea asta, ești neboon? laughing Fata are probleme serioase cu unchiul ei pedofil, necontrolat, hasân rolling on the floor, iar nouă ne arde de glume. laughing Mor. laughing

| BotezanDaniel a răspuns (pentru BotezanDaniel):

Oare la ce se gândește, unchiul fetei în momentele astea? laughing

E fata de gasca, nu se supara ea, cu putin noroc ia si ea parte.
Poate doar moderatorii o sa se supere:

PS:Am un amic pe care-l poreclim Pomohaci rolling on the floor

| Rainmaker a răspuns:

Salut! Nu cred ca ai ce sa-i reprosezi unchiului, mai ales daca nu a intrecut anumite limite.Toti barbatii trec de la o anumita varsta prin acea perioada numita andropauza.Principala manifestare este ca le fug ochii dupa fete.Dar stii si tu ca ce este frumos, si lui D-zeu ii place. Poti sa fi suparata?

| AlexandraCuțcu explică (pentru Rainmaker):

Nu sunt suparata, dar m-am referit oarecum ca nu as vrra sa fiu o victima a acestor agresiuni

| Violleta2022 a răspuns:

Intreaba-l!
Posibil sa se uite ca tot omul, doar mintea ta sa o ia razna!

| JackR a răspuns (pentru Rainmaker):

Ce chestie... inseamna ca eu sunt in adropauza de vreo 30 de ani! Multumesc ca m-ai luminat, credeam ca este ceva in neregula cu mine pentru ca imi plac femeile, dar se pare ca este o conditie medicala si n-am ce face. Apropo, exista vreun tratament?