Salutare! Nu știi ce îi poate trece prin mintea lui. Ai grijă, dacă te simți iritată din cauza lui, încearcă sau să te îmbraci mai decent, probabil la tine e problema, sau dacă consideri că e el vreun psihopat, obsedat sexual, vorbește cu alți membri din familie, dacă nu ți-e rușine! Toate cele bune! Funda?
Ce intrebare stupida... tu la ce te gandesti cand vezi un barbat de care iti place?
Probabil isi spune "Ba cum arata nepoata-mea, ce n-as da sa fiu iar tanar, pe vremea mea, fetele nu erau atat de bune"
O sa ajungem si noi la varsta unchiului ei, cred ca o sa gandim la fel
Ne-am da 5 ani de batranete, pentru o particica din tinerete
Mooor. Cred că unchiului ii s-a făcut dor de vremurile în care își făcea de cap... distrugătorul.
Si unchiul este om
Iar oamenii au pofte.
Bine, poate nu cu ea, dar cu o prietena majora...
Se știe. Iooi că facem chat la întrebarea asta, ești neboon? Fata are probleme serioase cu unchiul ei pedofil, necontrolat, hasân , iar nouă ne arde de glume. Mor.
Oare la ce se gândește, unchiul fetei în momentele astea?
E fata de gasca, nu se supara ea, cu putin noroc ia si ea parte.
Poate doar moderatorii o sa se supere:
PS:Am un amic pe care-l poreclim Pomohaci
Salut! Nu cred ca ai ce sa-i reprosezi unchiului, mai ales daca nu a intrecut anumite limite.Toti barbatii trec de la o anumita varsta prin acea perioada numita andropauza.Principala manifestare este ca le fug ochii dupa fete.Dar stii si tu ca ce este frumos, si lui D-zeu ii place. Poti sa fi suparata?
Nu sunt suparata, dar m-am referit oarecum ca nu as vrra sa fiu o victima a acestor agresiuni