| ferchescata a întrebat:

Am vreo 15 ani si am as avea nevoie de un pic de ajutor.Cam de anul trecut cand eram a-VIII-a a inceput sa-mi placa de o fata.Totusi vrand sa ma concentrez asupra examenului am refuzat sa fac cunostinta cu ea amanand acest lucru pe vara.Toate bune si frumoase pana la acel moment, examenul l-am luat cu brio si totul a mers ok pana in momentul in care am inceput sa vorbesc pentru prima data cu ea pe facebook.In prima seara a fost ok. Dupa cand am mai vrut sa mai vorbesc cu ea ma cam evita iar acest lucru m-a cam afectat intr-un fel.Totusi iar am mai amanat din acel moment sa mai vorbesc dupa cu ea si am zis ca atunci cand voi ajunge in PIatra Neamt la liceu(amandoi suntem de la sat, dar din sate diferite) o voi chema la un suc si voi vedea ce se va intampla.Na si acest lucru l-am amanat putin(eram deja la liceu) dar pana la urma s-a intamplat sa ma intalnesc cu un prieten si o prietena de-a mea si de ei la un suc.Am facut cunostinta bla,bla, bla. Dupa ne-am intalnit, bine din pacate tot mai multi nu doar noi doi dar in fine ne-am imprietenit. Faza e ca eu de fapt as vrea sa stau cu ea si ce ar mai trebui sa mai fac? Mi-as lua gandul de la ea dar inca tot nu pot.Tot ea mi se pare cea mai frumoasa fata si cea mai potrivita pentru mine.Ce-as putea sa mai fac?

Răspuns Câştigător
| Gaabrieel a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea pe aceeasi lungime de unda... Exemplu: daca ea iti vorbeste despre o prietene/lucru care o deranjeaza sau stiu eu ce tu sa nu cumva sa incepi cu ce tema avem maine la matematica. incerci sa o intelegi, mimica e foarte importanta, ea trebuie sa se simta bine cand se destainuie adica sa simta in tine o persoana calda careia sa ii poate spune orice... De aici e simplu => dragoste tongue

6 răspunsuri:
| Alexandru0007 a răspuns:

15 ani? dar scoala nu-ti mai place?

greece12
| greece12 a răspuns:

Ce ai putea sa mai faci?
Sa continui sa-i vorbesti si sa te apropii atat de mult de ea, incat sa-i si propui sa fie prietena ta.
Comunicarea e foarte importanta si atat timp cat ea se va simti bine in prezenta ta, nu va dori prezenta altcuiva.
Din ce ne spui, pari a fi pe drumul cel bun, continua!
Vei intelege singur daca fata te accepta sau nu!

| neutrino a răspuns:

Dragostea merita sacrificii!

| fuckeveryone a răspuns:

''vreo 15 ani'' laughing)) nu prea esti sigur ce varsta ai..hmm?

| ferchescata explică (pentru fuckeveryone):

Ba sunt foarte sigur doar ca pur si simplu am folosit in propozitie cuvantul"vreo" care intr-adevar nu prea are ce sa caute acolo.

| fuckeveryone a răspuns (pentru ferchescata):

happy E ok, adica toti mai gresim.