Eu in 2010 cand am dat nu am avut nici o emotie, deoarece eram cat de cat pregatit si plus ca nu imi lua nimeni capul daca as fi gresit sau as fi prins o zi proasta.Eu am luat 8, 45la romana si 9, 45 la mare Nu-i greu, iar tie iti va veni chiar usor daca zici ca te descurci si o sa faci si meditatii...stai linistit(a). Succes in noul an scolar care bate la usa si la evaluarea nationala.
Nu va mai stresati atata cu capacitatea asta. Mare chestie ma evalueaza) Nu tot clasa a 9-a o sa fiu? Si eu o dau anul asta, nu conteaza nici daca ramai corijent tot te da la un liceu. Eu o sa ma duc pe profilul turism si alimentatie. Cand va vad ca va stresati atata ca vai dau capacitate. Conteaza sa treci clasa :O
O sa fie bine, ai incredere in tine. Eu am dat in 2011 si imi era frica la mate ( si am luat 9.85 pentru ca am gresit o scadere la ultimu exercitiu xD) iar la romana unde aveam "pretentii" am luat 8.75 . Multa bafta si ai grija sa nu te obosesti prea tare sa nu dai in altele
Cum poti sa spui ca tot ceea ce conteaza e sa treci clasa? E important ce premiu ei, daca mergi la scoala si la finalul clasei ai media 7, 50 mult succes in viata, dar eu am pretentia mereu sa am medie mare. mie mi s-a parut purin 9, 91 cat am avut anul asta. Poti spune tu ca e acelasi lucru daca esti in liceu la Sava care e primul pe tara sau daca esti la nu stiu ce liceu la care nu ia niciunul bacul? Nu e important sa scapi de scoala sau de liceu, e important sa le termini si la finalul lor sa poti fii in stare sa te descurci in viata cu un salariu bun.