| Bianca4655 a întrebat:

Buna, anul asta trec in clasa a9-a. Pe profil conservare-restaurare. Ce rechizite as putea sa-mi cumpar, si cu ce as putea sa ma imbrac (tinand cont ca sunt adepta blugilor rupti cu un tricou sau o camasa larga si converse ). Pt cei care trec la liceu, nu aveti emotii?
DAU FUNDA!

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mai bine nu-ti lua nimic, o sa va zica profesorii la ore ce caiete prefera sa aveti si te duci in prima sau a 2-a zi de scoala sa-ti iei ce e nevoie. Eventual iti poti lua pixuri, creioane, guma etc.
In ceea ce priveste vestimentatia, depinde de liceu. Unii accepta, unii nu. Du-te si tu mai decent imbracata si vezi cum se imbraca restul si daca nu par a fi restrictii, ia-ti si tu blugi rupti dar totusi nu exagera.

| Bianca4655 explică (pentru Adry05):

Eu am prieteni acolo care sunt in clasa a 12, dar la muzica si din cate am mai vazut pe la liceul lor, fetele se imbraca si in pantaloni scurti etc. O sa vad eu... Oricum mersi pentru raspuns ❤

| Violleta2022 a răspuns:

Uita de blugi rupti si tricouri lalai la liceu!
Aia etse tinuta de strada, de discoteca, dar nu de mers la liceu.
De fapt, o sa vi sa spuan la liceu sa veniti imbracti decent, curat si fara rupturi, destramaturi sau cine stie ce maimuareli prin cap. La scoala mergeti sa invatati, nu sa va dati in spectacol!