| ItsMaxi a întrebat:

as avea nevoie de ajutor. am o poveste care sincer pentru mine a fost cea mai "cutremuratoare " sa zic asa. chiar nu mai pot. iubesc un baiat care vroia o "pauza" l'am facut sa sufere n'aveti idee ce rau imi pare sufar in fiecare seara plang in lacrimi si acum plang. nu l'am stiut sa'l apreciez deoarece familia mea nu vrea sa fim impreuna. crede c'o sa fiu batjocorita... dar baiatu asta m'a schimbat. am realizat ca exista fericire nu doar suferinta, sunt cu mult mai pozitiva, dar stiu ca a fost doar un vis. astazi i'am trimis 3 mesaje in care am incercat sa'i descriu iubirea care inca o mai ascund fata de el, exprimandu'ma'n versuri. rapp... nu ne'am mai vazut de ceva timp si cum eu nu mai am telefon si nici nu mai pot intra atat de des pe internet, n'as avea cum sa dau de el. imi pare rau. regret atat de mult ca m'a cunoscut. plang si sufar pentru ca el e necajit, si chiar s-a gandit la un viitor. stiu ca poate si'a gasit alta fata. nu sunt suparata. din contra eu i'am cerut. vroiam sa fie cineva cu el si sa poate vb cu ea la telefon mai mereu. am incercat sa'i explic asta, dar crede ca nu'mi pasa. il iubesc, dar s-a sfarsit totul. sunt realista, si nu'mi mai place sa ma mint. cum ar fi de ex. cand spun ca nu-l mai iubesc. nu asta este cea mai grosolana minciuna spusa de mine. baiatu asta mi-a oferit incredere in propria persoana, il ador. credeam c'o sa uit dar n-a fost insa asa. sper doar ca si'a gasit fericirea. imi pare sincer rau. sad crying broken heart

Răspuns Câştigător
| KimEunJung a răspuns:

Ce trist e... imi pare rau pentru tine. Incearca sa uiti ce s-a intamplat. Consoleaza-ti inima cu inghetata si mergi la shopping. Poate te vei simti mai bine.

9 răspunsuri:
| ItsMaxi explică:

Scuzati'mi greselile... sunt prea trista acum sad

| ItsMaxi explică (pentru KimEunJung):

Am incercat dar... degeaba il am numai pe el in minte prin intermediul unei bune prietene i'am trimis http://www.youtube.com/......ttp?/watch dar, nu prea a parut sa'i pese. ce se afla printre acele versuri ei bine asa s-a intamplat si la mine, nu chiar tot dar o mare parte da

| Less_Ray_1990 a răspuns:

Nu poti uita de el asa-i? din pacate nu exista leac pentru o inima care sufera dar daca vrei vreodata sa te descarci sunt pe Ray_Less cateodata rasul e cel mai bun medicament dar sincer nu stiu ce ar trebui sa faci explica-i ca iti pare rau si poate te va intelege

| ItsMaxi explică (pentru Less_Ray_1990):

... am incercat de atatea ori degeaba sad broken heart

E grav

Vrei sa te impaci cue l sau doar sa ii alini suferinta?

| ItsMaxi explică:

Il iubesc. nu's genu de persoana care sa nu'i pese de sentimentele celui cu care ar dori un viitor...sad asa sunt eu...imi pasa

| ItsMaxi explică:

Vreau sa stiu ca e bine...atat chiar daca stiu ca n'am destul de buna pentru el..ca nu m'a inteles si am plans pentru ca era gelos

| ItsMaxi explică:

N'am fost*