anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, as avea nevoie de putin ajutor. Practic de muuulti ani imi place de un baiat pe care il cunosc de mica dar nu ne putem considera prieteni, vorbim sau ne intanlim ocazional daca se intampla sa fim amandoi in acelasi loc. Nu stiu cum dar s-a întâmplat sa mergem si la mare anul asta impreuna dar el a fost cu prietena sa de care s-a despărțit de curand din cate am inteles de la el. Acum cateva zile ne-am intanlit la o petrecere si cand m-a vazut m-a imbratisat strans si mi-a zis buna printesa sau ceva de genul. Apoi a fost foarte dragut cu mine toata seara, am si dansat împreună, moment in care sa zicem ca au fost putin mai pasionale lucrurile... faza e ca a mai dansat si cu alte fete si nu stiu ce sa cred...a fost diferit fata de celelalte dati cand ne-am mai vazut, a fost grijuliu si tin sa mentionez ca si cat timp am fost la mare incepuse sa fie asa. Mi-a cam dat sperante dupa mult timp in care chiar il uitasem si il vedeam ca pe un cunoscut si acum nu stiu ce sa fac pentru ca incep iar sa am sentimente pentru el. Ar trebui sa ii scriu sau nu, sa ii spun ca il plac sau nu?
P.s. Tin sa precizez ca e cu 2 ani mai mare decat mine si ca din toamna nu prea o sa ne mai vedem ca incepe scoala, eu la liceu el la facultate

15 răspunsuri:
| Sistemulxxl a răspuns:

, buna printesa''?
Haoleuuu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Sistemulxxl):

Bravo, mersi pentru raspunsul nefolositor. Acum sper ca te simti o persoana mai buna si mai fericita. Mai bine mergi si citeste o carte, poate te va ajuta

| Sistemulxxl a răspuns (pentru anonim_4396):

Repeta dupa mine:,, sunt o gasculita''.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Sistemulxxl):

Ceea ce denota comentariile tale nu este altceva decat ignoranta asa ca nu iti voi mai raspunde...go ahead and enjoy your boring life my dear. Kiss love

| anonim3248 a răspuns (pentru anonim_4396):

Caută altul, nu te mai gândi la el - nu e genul de băiat sau bărbat care să scrie pe site TPU.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim3248):

Pai e deja in anul 2 de facultate...banuiesc ca si-a facut prieteni si prietene. E posibil sa ai dreptate totusi. Apropo, la ce te-ai referit la final cand ai spus ca " nu e genul de baiat sau barbat care sa scrie pe site TPU"?

| Sistemulxxl a răspuns (pentru anonim_4396):

All right goose. Enjoy your *** life.

| anonim3248 a răspuns (pentru anonim_4396):

Este tipul de băiat sau bărbat care poate avea o prietenă când vrea el.

| MarianWLF a răspuns:

Nu mai complica lucrurile, pana la urma vrei sa stie ce simti, pai mergi si spune-i, ai putine emotii, e greu inteleg, dar cu cat faci acest pas mai repede cu atat te linistesti si tu mai repede si nu te mai framanti zi de zi, bine ar fi sa ii spui fata in fata, dar daca ti-e greu asa, lasa-i un mesaj.
Sa spun ceva si spre binele tau, incepe scoala, tu pe o parte, el pe alta, un tip care danseaza cu mai multe fete odata, si acorda atentie distributiva, poate fii semn rau, nu bat cu ciocanul in masa ca ar vorbi cu mai multe fete in acelasi timp, dar tine minte ce ai spus, era la mare cu prietena lui si iti dadea semne tie, poate te-a incantat, dar gandeste ca ajungi sa fii tu prietena lui si sa patesti la fel, fiind cu tine sa dea semne altei tipe. Dar daca alegi sa ignori aceste lucruri, asuma-ti riscurile, dragostea e arzatoare, ai grija sa nu te arzi laughing, mai in gluma mai in serios big grin
Mult succes!

| sammie a răspuns:

O eventuală relație n-ar fi ok pentru voi oricum. Tu având 14-15 ani iar el 19-20. Și cu singuranță și-a găsit deja prietene la facultate de vârsta lui. Deci, îți cam pierzi timpul, să spun așa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sammie):

Am 17 dar e posibil sa ai dreptate in legatura cu pierdutul timpului...nu stiu daca e reciproc si nu as vrea sa risc sa nu fie

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim3248):

Ah, da... posibil. adica e un tip foarte extrovertit si are si carisma si asa mai departe deci de asta ii iese foarte bine. Nu stiu daca e chiar de bine in cazul asta dar pana la urma aia e, nu am ce face

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MarianWLF):

Din pacate cam asta e realitatea, stiu dar eu incerc mereu sa vad partea buna a lucrurilor. Sunt destul de sigura ca nu e chiar reciproc si de asta imi e puțin frica sa ii spun adevarul. Ma gandesc ca la mare incerca sa iti pregateasca terenul pentru ca se vedea ca lucrurile nu mergeau prea bine intre ei si poate doar voia un fel de "rezerva". Acum sper sa nu fie asa dar nu pot nega ca ar putea fi o varianta...
Oricum mersi pentru raspuns, ma voi gandi si poate imi fac curaj sa vorbesc cu el

| dullcat a răspuns:

Buna.Din punctul meu de vedere, nu prea are sens sa ii scrii.Va fi cat se poate de aiurea sa aveti o relatie asa de la distanta.Ce varste aveti? Din modul in care l-ai descris el nu pare deloc serios.

| MarianWLF a răspuns (pentru anonim_4396):

Cunosti expresia "trust your gut"? De cele mai multe ori se dovedeste a fii corecta, eu nu vad ok situatia asta dar nu strica sa ai o conversatie cu el.