| annonimaaaa555 a întrebat:

Bună. Aș avea o întrebare: știți cumva cât se plătește pe oră dacă merg sa ajut pe cineva la curățenie în casă +gătit +avut grijă de 2 copii(amândoi sub vârsta de 6 ani)?

Răspuns Câştigător
| sabin89 a răspuns:

Depinde și cât timp ești dispusă să stai (câteva ore?). Poate într-o zi stai 3-4 ore, în alta 8, în alta nu vii deloc. În funcție de programul pe care îl negociezi, veți putea cădea și la o înțelegere. Eu, din câte am auzit, cam 100 lei pe zi s-ar plăti; prin zi înțelegând între 6 și 8 ore.

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Nu există un tarif standardizat (minim pe economie) ci unul negociat intre părți. Adică cât dă gazda deci intreab-o

| annonimaaaa555 explică (pentru sierra1):

Gazda e mătușa și a zis sa întreb oameni fiindcă ea nu se prea pricepe. Unele persoane mi-au zis ca au luat 100 de lei pe 4 ore, alții 50 alții 25/ora deci vreau cât mai multe păreri

| sierra1 a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Adică nu știi câți bani să-i ceri mătușii (oare am ințeles bine?)

Nu. Eu nu ii cer. Ea nu știe cât să îmi dea, fiindcă nu vrea sa merg pe gratis fiindcă am și facultatea pe lângă. Plus cu 2 copii e greu mai ales cum sunt ei și casa e mare

Deja e țigănie.

Du-te, ajut-o, stai cu copii și dacă e cazul accepți ce-ți dă sau nu mergi de loc. Ce dreak, mătuș-ta!

Nu am cerut răspuns de genul
E ce vrea ea. Și insistă deci abține-te de la răspunsuri de genul. Dacă tata ar fi patron undeva și eu as fi angajat atunci sa lucrez pe gratis? Nu. Nu e ușor ce o sa fac și îmi ia din timp deci no...am pus o întrebare. Sa nu deviem de la subiect. Ori răspunzi la intrebare daca știi, ori nu scrii nimic. E vorba de bun simț.

"annonimaaaa555: E vorba de bun simț. "

da mami, așa e și tocmai am spus-o: ce dreak, e mătuș-ta!

Și dacă tot ai "facultate" (adică valoare?), nu stai la curu' lu' nepot-tu faci ceva pe măsura "pregătirii". Ce zici de asta?

Nu ajuți cu nimichappy

| annonimaaaa555 explică (pentru sabin89):

Cam 4 ore pe zi, de 3 ori pe săptămână