| pushi a întrebat:

as avea o problema, am 15 ani, am trecut in clasa a-9-a sh mama mea este impotriva unei relatii( adica nu ma lasa sa am un prieten) eu cred ca st destul de matura pentru o relatine, cum as putea.o convige, va rog ajutati.ma

Răspuns Câştigător
| KiDaAnDrEeA a răspuns:

Hai sa iti dau un sfat, nu ca as fi eu foarte filozoafa vezi domnelaughing da iti dau un sfat. ai 15 da? si eu la fel. o vreme ma gandeam si eu sa am un prieten si o relatie. dar te-ai gandit ce sti tu la 15 ani ce inseamna "relatie"? relatiile serioase, parerea mea, incep asa de la 16-17 ani in sus. zic eu. acuma no fiecare cu parerea lui. de ce te grabesti sa ai o relatie? nai tot timpu` din lume pentru asa ceva? nu-i mai important sa te concentrezi asa cat de cat pe scoala? "relatiile" dintre adolescenti is doar asa niste idile adolescentine. doar asa sa fi si tu smechef/a printre prietenii tai ca ai un iubit/o iubita. cand intrii intr-o relatie asta ii deja ceva foarte serios, nu ca saruti baitu/fata si zici te iubesc si din astea. dar, daca tu iei relatia in serios, bine nu te impiedica nimeni. iar mama ta zice ea bine ce zice. mai uitate la televizor sa vezi ce se intampla cu fetele. cate is violate si omorate si batjocorite in mii si mii de feluri de baieti/barbati. asta nu inseamna ca se poate intampla si tie, da ea exemplu de la altele si invata din greseala lor si nu o fa si tu..stai calma, ai timp destul toata viata pentru baieti. ca iesi cu ei in oras si cu alte prieteni asta ii altceva. faci cum vrei tu.happy

6 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Nu o poti convinge. Mama ta stie mai bine ce ai nevoie si ce nu, si cel mai mult conteaza sa fie el matur, sa aiba grija de tine si sa inspire incredere.
Daca voi va ascundeti de parinti, normal ca vor trece la banuieli. E mult mai matur sa il invitati o data la voi acasa, el sa fie baiat respectuos, sa spuna ce planuri are in viata, nu neaparat planuri legate de tine pentru ca nu se asteapta nimeni sa te mariti cu prietenul de la 15 ani, dar, sa demonstreze ca atunci cand esti cu el, el poate avea grija de tine, asa cum parintii tai au grija de tine in restul timpului.

| yumary a răspuns:

Mama ta iti vra doar binele happy
Daca vrei sa te intalnesti cu cineva, spune-i ca ai crescut si ca esti indeajuns de mare incat sa ai o relatie cu un baiat big grin
Daca are incredere in tine, te va lasa sa faci acest pas happy
Asteapta putin si va fi bine kiss
Succes!

| liviusover a răspuns:

Mama ta știe cel mai bine ce este potrivit pentru tine, are experiență acumulată.

| KiDaAnDrEeA a răspuns (pentru KiDaAnDrEeA):

Smecher/a*

| Anonimus12468 a răspuns (pentru KiDaAnDrEeA):

Asta-i buna happy Si eu sunt de acord cu tine KiDaAnDrEeA, iar draga Pushi TE-as sfatui sa il/o asculti pe cea/cel care ti-a scris mesajul asta

| KiDaAnDrEeA a răspuns (pentru Anonimus12468):

Mersi. nu serios acuma, nu ca as fi eu foarte inteleapta insa asa cred ca eu ar fi bine, parerea mea.