| Nimeni9887 a întrebat:

Bună, aș dori și eu să știu ce se întâmplă cu minunați copilași care sunt aruncați de parinti lor naturali în brațele oricui și apoi acel copil dacă acum câțiva ani nu au existat telefoane și tehnologie atât de multă, dacă nu a avut scăpare și nici unui om practic nu îi păsa și decât să îl arunce la casa de copii să zicem că îl cresc asa niște alcoolicii terminați de viata care orice se sparge în casa sau nu merge bine în viata lor e vina țâncului ok și apoi copilul ala fuge ca normal ca nu ai liniște în urlete când dă cu tine de pământ și nu te poți dezvolta în asa mediu în care te spala în palme din somn.
Ok și? Copii ăia? Ăia ce fac? La problema asta nu este în stare o planeta sa se gândească. Copii cel mai prețios lucru, se gândește lumea în ziua de azi numai la sex, bani, bârfe, invidie, ura, gelozie. Hal de planeta.
Hal de lume.
Dacă eram sus acum nu as fi ales sa vin în asa societate ???? Societate în care fetele sunt moarte după.
Si băieței care se dau ca le știu pe toate, dau doar din gura și marea majoritate din România sunt niște putori de prima clasa, care nu au idee ce sa facă în viata.
Noi nu avem adulți. Avem copii acum care au crescut și au rămas copii dar nu se vede.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai tu ce propui sa se faca?

In statele dezvoltate sunt multe rezolvari pentru astfel de situatii.

Prima e educatie ca sa nu se ajunga in astfel de situatii.

Dar in Romania biserica e opune vehement educatiei sexuale. Greu sa te bati cu biserica.

| Nimeni9887 explică (pentru suntserios):

De una singură momentan nu am așa mare "cuvant" de spus...
Corect... Educație... Doamne ajută!
Și oare de ce nu își pune nimeni un semn de întrebare de ce și în 2024 când totul deja a scăpat total de subcontrol și nu mai exista rușine etc... De ce nu vrea niciun om să vadă, să se îndrepte?

| dullcat a răspuns:

Nu stiu pe unde te invarti si cu cine discuti, dar exista sute de ong-uri si asociatii care militeaza pentru copii, pentru educatia lor, pentru drepturile lor, pentru reintegrarea in societate daca provin in medii precare etc. laughing Pentru siguranta si informarea mamelor minore iarasi exista multe.Trebuie doar sa cauti, nu sa te vaiti pe TPU intr-un text greu de citit din care nu prea intelegi intrebarea principala.Doar pentru ca nu ai auzit sau nu ai vazut, nu inseamna ca nu exista oameni care nu se preocupa de toate problemele mentionate.

| MarianWLF a răspuns:

Daca in conceptia ta toti copii sunt aruncati, fetele sunt moarte dupa, si baietii le stiu pe toate atunci nici tu nu esti mai bun, ai facut o generalizare de zile mari fara o baza anume, pare ca vorbesti de la premiza "lasa ca stiu eu domne, am auzit, am vazut eu", filozof de canapea cum se spune, pari prea suparat pe viata.

| Violleta2022 a răspuns:

Ce ai baut, sau esti drogat?
multa vorbarie fara sens, rost si logica...

| Nimeni9887 explică:

Pe scurt mi se spune că sunt după lună și că nu are cum să aibă logica ce scriu, dar voi, aaaa pai voi știți tot, ca voi este totul și voi a ti fost peste tot și le-a-ți văzut pe toate da, a-ți trecut prin orice etapa a vieții și sunteți cu toti atât de învățați încât merita să traiesc după cum cântați voi. Bă dă o încolo de treaba numai obligati lumea sa fie ca toată lumea. Dumnezeu a zis libertate. Lasă-mă domne în libertatea mea ca nu e viata ta și nu ai tu dreptul sa te bagi în viata mea cum nici eu nu îți judec, critic viata sau alegerile, cum mie mi se pare oribil să bei bere ca fata deci este direct o vacă cu fundă la masa care suge o sticla... Cum eu vad acest lucru asa și tu ai nebuniile tale deci pe bune. eu nu ma duc sa acuz toate fetele care consuma o bere odata la nu stiu cat timp. Voi ce urticarie aveți sa obligati pe toată lume sa fie ca voi fratiilor? Va dat mami și tați prea multa atenție și va băgat beșinele în cap.
Nu mai am de comentat nimic pe aici după ce m-am convins total ca voi oameni buni aveți ceva, observ că sunteți iritați, voi nu ajutați, când alegi sa ajuți nu spui ce este mai bine pentru tine sau ce ai vazut tu la TV ca merge, fiecare are conceptiile lui si viata lui si fiecare stie ce este mai bine pentru el si fiecare are stilul său iar un bine îl faci prin a comunica frumos pentru a înțelege și cealaltă persoana, nu comunici în asa fel... binele tău nu este și binele tuturor, numai obligati frate societatea si pe voi să fie / să fiți la fel! Copilor.
"Dacă nu am văzut eu nu înseamnă că nu există ", ok dar în cazul vostru nu se pune mă? Ale bossi dacă nu a-ți văzut/auzit asa fenomen cu asa povesti, ho, calm, ca exista oameni și mai și, cu noi ce aveți?
Iauzaaa nu ai voie frate să te exprimi cum vrei tu, nu ai voie să fi cum dorești tu deci în concluzie nu am voie sa scriu și sa ma exprim în felul meu ca se pare ca o înjur pe mama ta în asa fel reacționează lumea invidioasa și geloasa și care nu a ieșit în lume și are doar caca și parfum în cap sincer.
Asa reacționează lumea la un adevăr dur și mai ales dacă ei nu au avut parte de greu, pai normal ca nu le pasa și nu au trecut prin greu ca să înțeleagă, ca să vadă, ca să ai cu cine te înțelege.
Repet. Avem copii nu mai exista adulți, trist...